Poslední výhry

 všechny příspěvky

Získej FS s novinkami od Synotu!

Čeká vás 5 nadupaných novinek od Synotu a nově si s nimi můžete vytočit celkem až 150 Freespinů!

 

Jak freespiny získáte?
Stačí během úterý 05. 09. 2023 splnit následující podmínky akce a celkem 150 FS je vašich:

  • aktivujete si bonus, následně na své herní konto vložíte alespoň 500 Kč, protočíte stejnou částku (tj. 500 Kč) na novinkách a my vám připíšeme 50 freespinů do hry Zeus Wild Thunder
  • aktivujete si bonus, následně na své herní konto vložíte alespoň 1000 Kč, protočíte stejnou částku (tj. 1000 Kč) na jakékoliv hře a my vám připíšeme 100 freespinů do hry Dakar Dream

Kompletní pravidla a podmínky této akce naleznete na konci článku.

A na čem to tedy budete točit, abyste získali minimálně 50 freespinů? Pojďme si naše novinky blíže představit:

 

Zeus Wild Thunder

Rozpoutejte pořádnou výherní bouři, která vás zavede až na samotný Olymp, kde vládne všemocný Zeus – řecký bůh nebes. Ten vám přinese kromě skvělé grafiky i symbol WILD a chybět nebudou ani freespiny. Velkým lákadlem je tu však speciální bonusovka „Diův hněv“. Během hry totiž padají symboly Blesku a zanechávají na místě bleskový rám. Každý rám blesku zůstává na svém místě až do 10. otáčení. V 10. otočení se všechny rámy blesku transformují na symboly WILD. Čím více jich nasbíráte, tím vyšší je pravděpodobnost výhry v tomto spinu.  Samotný symbol WILD tradičně nahrazuje jakýkoliv symbol kromě symbolu BONUS a Blesk tak, aby vznikla co nejlepší výherní kombinace. Symbol WILD se může objevit na jakékoliv pozici. BONUS symbol se oproti tomu objevuje na válcích 2, 3 a 4. Pokud se kdekoliv na válcích objeví 3 symboly BONUS dostanete se do bonusové hry, kde si budete moci vybrat ze 3 bleskových koulí. Každá vám přinese totiž jinou odměnu. Jaké to jsou? To zjistíte v této nadupané novince!

 

Aztec Jaguar

Získejte poklady samotných Aztéku! Tato tématická hra má 5 válců a 3 řady. Najdete tu až 25 výherních linií, na kterých výherní kombinace platí v jednom směru zleva doprava. I zde se setkáváme se symbolem WILD, který automaticky nahradí vše ostatní, kromě symbolů BONUS a FREE SPINS tak, aby vznikla co nejlepší výherní kombinace. Samotný symbol FREE SPINS může padnout pouze na prostředních 3 kotoučích. A když vám padnou hned 3, získáte 5 volných toček do hry. Opravdovou specialitou této hry je ale funkce Hold and Win. Díky ní můžete vyhrát jeden ze čtyř jackpotů ze hry a to MINI (20x), MINOR (50x), MAJOR (100x) a GRAND (500x). Bonusovou hru spustí 6 nebo více symbolů JACKPOT. Ty se uzamknou na pozici a hra následně pokračuje 3 respiny. V těch je třeba zastavit další BONUS symboly. Pokud se vám to podaří, počítadlo respinů se opět vrátí na 3. Bonusová hra  se ukončí, pokud během 3 respinů nenarazíte na BONUS symbol nebo vám naopak bude štěstí přát a obsadíte všechna pole tímto symbolem. Tato varianta pro vás znamená okamžitou výhru GRAND jackpotu ve výši 500násobku hodnoty otočky!

 

 

81 Joker Fruits

Jak už název napovídá, u této hry se můžete těšit na spojení šťavnatého ovoce a Jokera na celkem 81 výherních liniích. Kromě standardního symbolu WILD, který nahrazuje jakýkoliv symbol tak, aby vznikla co nejlepší výherní kombinace, se můžete těšit na speciální násobící funkci, která se spustí v momentě, kdy se objeví na všech pozicích, všech válců jeden ze symbolů švestky, pomeranče, citronu nebo třešně. Následně se zdvojnásobí celková výhra. Pokud se však zachytíte 4 stejné symboly na prostředních pozicích každého válce, získáte volné točky do hry.

 

 

Goblinions

Popadněte krumpáč a vydejte se do dolů, které jsou plné pokladů! V této slotovce se připojíte se k malým goblinům v honbě za zlatem, drahokamy a diamanty. I když se na první pohled mohou zdát chamtiví a zlomyslní, vždy vám podají pomocnou ruku a budou se držet vaší další velké výhry. Gobliny můžete vidět na 5 válcích, ve 25 pevných liniích doprovázených symboly WILD a BONUS. Kromě symbolu Helmy a Krumpáče, které vám mohou přinést pěknou výhru, tu však budete nejvíce vyhlížet zeleného goblina, který je zde za symbol WILD. Za alespoň 2 tyto skřítky vám bude přidělen respin, kde máte možnost při dotáčení válců chytit další pěknou výhru. Pokud máte kliku a sejde se vám na válcích 5 těchto goblinů naráz, můžete se radovat z 20násobku své výhry. Nechybí zde ani bonusová hra. K té se dostanete v momentě, kdy zachytíte 3 vozíky dynamitu (BONUS symboly). Jakou odměnu vám přinese tento velký výbuch? To zjistíte pouze ve hře!

 

 

Pixel Reels

Pojďte se přenést do doby legendárního Pac-mana s naší další novinkou z dílny Synot! Nenechte se však zmást, jedná se o moderní slotovku s hned několika vychytávkami. Pokud se vám kdekoliv na válcích 2, 3 nebo 4 objeví 1, 2 nebo 3 symboly BONUS, spustí se funkce „Invasion“. Během Invasion se symboly BONUS rozšiřují tak, aby pokryly své příslušné válce a rakety ze dna ničí všechny symboly klesající shora a odhalují své výhry. Každý válec má 10 symbolů, které kosmická loď zničí, aby odhalila výhry. Nepřijdete ani o Freespiny! Pokud vám přistanou 3 symboly BONUS kdekoliv na válcích 2, 3 a 4, spustí se automaticky Freespiny. Před začátkem FS, určí Invasion počet volných toček, násobitel a speciální výplatu Freespinů.

 


Pravidla a podmínky akce:

  • Tato akce je určena pouze pro registrované hráče 69games.cz, kteří mají platné plné konto a mohou provádět herní sázky.
  • Akce probíhá pouze v úterý 05. 09. 2023.
  • Hráči mohou získat 50 freespinů (zatočení zdarma) na hře Zeus Wild Thunder pouze pokud si během úterý 05. 09. 2023 aktivují bonus, vloží na své herní konto částku alespoň 500 Kč a následně uskuteční sázky v hodnotě svého vkladu na novinkách: Zeus Wild Thunder,  Aztec Jaguar, 81 Joker Fruits, Goblinions,Pixel Reels.
  • Hráči mohou získat 100 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během úterý 05. 09. 2023 aktivují bonus, vloží na své herní konto částku alespoň 1000 Kč a následně uskuteční sázky v hodnotě svého vkladu na jakékoliv hře, kromě rulety, na stránkách 69GAMES.
  • Na splnění podmínek má hráč 3 hodiny od aktivace bonusu.
  • Výši provedených sázek si každý hráč může zkontrolovat ve svém herním kontě v sekci Herní historie.
  • Po splnění podmínek budou freespiny (zatočení zdarma) okamžitě dostupné.
  • Platnost všech freespinů (zatočení zdarma) je do úterý 05. 09. 23:59.
  • Pokud hráč nestihne do tohoto data freespiny využít, automaticky propadají.
  • Hodnota jednoho freespinu (zatočení zdarma) je 1 Kč.
  • Freespiny (zatočení zdarma) jsou k dispozici pouze v módu hry za reálné peníze, nikoliv v demo verzi hry „Vyzkoušet hru“.
  • Všechny případné výhry ze zatočení zdarma jsou ihned připisovány do reálného finančního zůstatku na hráčském účtu a je možno s nimi sázet.
  • Každý hráč se může akce probíhající v úterý 05. 09. 2023 zúčastnit pouze jednou.
  • Pořadatel akce 69GAMES a.s. si vyhrazuje právo tuto akci kdykoliv v jejím průběhu změnit, pozastavit nebo zrušit.