Poslední výhry

 všechny příspěvky

Vytočte si FS s novinkami Synot!

Jste připraveni na pořádnou jízdu? Spouštíme další pětici nových her z dílny Synot a s nimi opět možnost vytočit si až 150 freespinů!

Víte jak freespiny získáte?
Stačí během úterý 03. 10. 2023 splnit následující podmínky akce a až 150 FS je vašich:

Kompletní pravidla a podmínky této akce naleznete na konci článku.

A na jakých novinkách si můžete 50 FS vytočit? Pojďme si je postupně představit:

27TH CABARET
Tříválcová hra, která má 5 fixních herních linií nebo 27 možností výhry, a to v případě, že se speciální Divoký symbol „Expanding Wild“ na válcích roztáhne. Divoký symbol Mažoretky se může objevit na jakékoliv pozici a nahrazuje všechny ostatní symboly. Další bonusovou funkcí jsou „Násobící plné válce“, všechny válce plné divokých symbolů vyplácejí výhru. A když se na všech válcích objeví Wild Full Screen, to je pak teprve parádní kabaret show!
Minimální sázka do hry je 1 Kč, maximální sázka je 1000 Kč.

 

ALADDIN AND THE MAGIC CARPET
Pětiválcová hra s 9 výherními liniemi. Součástí hry je speciální symbol „Expanzní Wild symbol“ – Divoký symbol Kouzelného koberce – a funkce freespinů s násobitelem na Expanzním Wild symbolu. Symbol Kouzelného koberce nahrazuje všechny herní symboly kromě symbolu Bonus. Těšit se můžete i na Scatter symboly nebo freespiny. Pokud se kdekoliv na válcích objeví současně nejméně 3 symboly Bonus (Džin), hráč získává 10 freespinů. Pokud se při freespinech na válci objeví Expanzní Wild symbol, výhra se násobí v návaznosti na počet Expanzních Wild symbolů. Prostě hra plná pohádkových zázraků!
Minimální sázka do hry je 1 Kč, maximální sázka je 1000 Kč.

 

BOOK OF SECRETS EXTRA
Pětiválcová hra s 10 výherními liniemi. Součástí hry je i speciální symbol Wild (Kniha), který nabízí bonusovou funkci freespiny se „Speciálním symbolem“. Nechybí ani Scattery a bonusové funkce v podobě freespinů. Pokud kdekoliv na válcích přistanou 3 nebo více Wild symbolů, získáváte 10 freespinů. Nechybí ani expandující Speciální symboly. To vše zahaleno tajemstvím starého Egypta s poutavou grafikou.
Minimální sázka do hry je 1 Kč, maximální sázka je 1000 Kč.

 

LEGENDS OF THE COLOSSEUM
Šestiválcová hra s Divokým symbolem, Mystery symbolem, Avalanche respiny a funkcí freespiny s kolem štěstí. Ve hře můžete vyhrát až 86 436 způsoby. Freespiny získáte, když kdekoli na válcích 2, 3, 4 a 5 padnou čtyři Bonus symboly. Jakmile se kolo štěstí aktivuje, roztočí se a udělí vám počáteční počet freespinů, násobitelů výhry a úroveň. Chcete-li změnit původní nastavení kola štěstí, můžete každou jeho část roztočit znovu pomocí tlačítka Respin. Hra je vsazena do slavné doby římských zápasů.
Minimální sázka do hry je 1 Kč, maximální sázka je 1000 Kč.

 

WANDERING WILD
Čtyřválcová hra s 256 možnostmi výhry. Součástí hry je speciální Divoký symbol „Wild“ a Expandující Divoký symbol „Expanding Wild“. Speciální Divoký symbol „Wild“ nahrazuje všechny symboly kromě Expandujícího Wild. Speciální Expandující Divoký symbol „Expanding Wild“ se rozšíří přes celý válec, nahradí všechny symboly a spustí respiny. Při každém respinu se Expandující Wild posouvá o jeden válec vlevo. Další šťavnatá ovocná pecka!
Minimální sázka do hry je 1 Kč, maximální sázka je 1000 Kč.

 


Pravidla a podmínky akce:

  • Tato akce je určena pouze pro registrované hráče 69games.cz, kteří mají platné plné konto a mohou provádět herní sázky.
  • Akce probíhá pouze v úterý 03. 10. 2023.
  • Hráči mohou získat 50 freespinů (zatočení zdarma) na hře 27th Cabaret pouze pokud si během úterý 03. 10. 2023 aktivují bonus, vloží na své herní konto částku alespoň 500 Kč, a následně uskuteční sázky v hodnotě svého vkladu na novinkách: 27th Cabaret, Aladdin And The Magic Carpet, Book of Secrets Extra, Legends of the Colosseum, Wandering Wild.
  • Hráči mohou získat 100 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během úterý 03. 10. 2023 aktivují bonus, vloží na své herní konto částku alespoň 1000 Kč, a následně uskuteční sázky v hodnotě svého vkladu na jakékoliv hře na webu 69GAMES.cz, kromě rulety.
  • Na splnění podmínek má hráč 3 hodiny od aktivace bonusu.
  • Výši provedených sázek si každý hráč může zkontrolovat ve svém herním kontě v sekci Herní historie.
  • Po splnění podmínek budou freespiny (zatočení zdarma) okamžitě dostupné.
  • Platnost všech freespinů (zatočení zdarma) je do úterý 03. 10. 23:59.
  • Pokud hráč nestihne do tohoto data freespiny využít, automaticky propadají.
  • Hodnota jednoho freespinu (zatočení zdarma) je 1 Kč.
  • Freespiny (zatočení zdarma) jsou k dispozici pouze v módu hry za reálné peníze, nikoliv v demo verzi hry „Vyzkoušet hru“.
  • Všechny případné výhry ze zatočení zdarma jsou ihned připisovány do reálného finančního zůstatku na hráčském účtu a je možno s nimi sázet.
  • Každý hráč se může akce probíhající v úterý 03. 10. 2023 zúčastnit pouze jednou.
  • Pořadatel akce 69GAMES a.s. si vyhrazuje právo tuto akci kdykoliv v jejím průběhu změnit, pozastavit nebo zrušit.