Poslední výhry

 všechny příspěvky

Vytočte si FS s novinkami od Tech4Bet!

Přinášíme pětici novinek od českého výrobce her Tech4Bet a s nimi i možnost vytočit si celkem až 150 freespinů!

Jak freespiny získáte?
Stačí během úterý 12. 09. 2023 splnit následující podmínky akce a celkem 150 FS je vašich:

  • aktivujete si bonus, následně na své herní konto vložíte alespoň 500 Kč, protočíte stejnou částku (tj. 500 Kč) na novinkách a my vám připíšeme 50 freespinů do hry Mega Carp Caramba
  • aktivujete si bonus, následně na své herní konto vložíte alespoň 1000 Kč, protočíte stejnou částku (tj. 1000 Kč) na jakékoliv hře a my vám připíšeme 100 freespinů do hry Dakar Dream

Kompletní pravidla a podmínky této akce naleznete na konci článku.

Pojďme si novinky, na kterých si můžete vytočit minimálně 50 freespinů, detailněji představit:

 

MEGA CARP CARAMBA
Pětiválcová hra se třemi sloty na každém válci. minimální sázka 1 Kč, maximální sázka 1000 Kč, 10 výherních linií, speciální bonusové otočení zdarma (freespins), dva speciální symboly: KAPR (obsahuje peněžité výhry od nejmenších po obří hodnoty a symbol WILD – Prut – pokud se na válcích objeví zároveň s některým z kaprů, získáte odměnu, která na daném kaprovi je. Pokud se objeví symbol Prut bez kaprů, mohou se kapři objevit náhodně.

Zkuste štěstí a pusťte se do toho právě teď! Mega Carp Caramba vám přinese nejen vzrušení rybolovu, ale také možnost vyhrát velké výhry. Staňte se mistrem rybářských válců a chyťte svého Mega Carp Caramba ještě dnes! 

Série her RESPIN CITY
Vstupte do komiksového světa se sérií her Respin City. V Respin City se stanete hrdiny, kteří se snaží ovládnout hazardní město plné respinů a bonusových funkcí s nekonečnými možnostmi na výhru a adrenalinovým dobrodružstvím v každé točce. Hry Respin City jsou plné akce, vzrušení a ohromujících výher. Nechte se s námi vtáhnout do komiksového příběhu – komiks ke stažení zde.
A na které hry Respin City se můžete těšit?

RESPIN CITY – JOHNNY JOKER
Čtyřválcová hra se třemi sloty na každém válci. minimální sázka 1 Kč, maximální sázka 1000 Kč, 81 výherních linií, dva speciální symboly: WILD – Johnny Joker (nahrazuje všechny symboly kromě Scatter), Scatter – Penny Wild (3 Scatter symboly spustí funkci Mystery Respin) a dvě speciální respin funkce – Wild Respin a Mystery Respin.

Jste připraveni na roztočení válců a vítězství ve velkém stylu? Připojte se k Johny Jokerovi a pusťte se do toho právě teď! Vaše štěstí je na dosah ruky!


RESPIN CITY – PABLO DIABLO
Čtyřválcová hra se třemi sloty na každém válci. minimální sázka 1 Kč, maximální sázka 1000 Kč, 81 výherních linií, dva speciální symboly: WILD – Pablo Diablo, Scatter – Ohořelá sheriffská hvězda (přináší bonusové freespiny) a speciální funkce RESPIN.

Připravte se na pekelnou jízdu, kdy Pablo Diablo zpřístupní respiny a bonusové funkce, které vás pohltí do temných hlubin hazardu. S jeho pomocí můžete ovládnout točení válců a vyhrát neskutečné ceny.


RESPIN CITY – RESPIN CAPO
Tříválcová hra se třemi sloty na každém válci. minimální sázka 1 Kč, maximální sázka 1000 Kč, 3 výherní linie, dva speciální symboly: WILD – RESPI CAPO a symbol MYSTERY – DON (3 Mystery symboly udělí výhru ve výši 20 – 50násobku sázky) a speciální funkce RESPIN WIN.

S bijcem Respin Capo na vaší straně budete mít možnost získat velké výhry a měnit osud na své straně. Jeho speciální respin funkce a tajné bonusy vám pomohou vyhrát ohromující ceny, ať už jste začátečník nebo zkušený hráč.


RESPIN CITY – STICKY JOE
Pětiválcová hra se třemi sloty na každém válci. minimální sázka 1 Kč, maximální sázka 1000 Kč, 5 výherních linií, speciální symbol WILD – Sticky Joe, s nímž získáte opětovné oočení zdarma RESPIN.

Sticky Joe nabízí nejen vzrušení, ale hlavně hru, kde mohou vaše výhry růst do neuvěřitelných rozměrů.

 


Pravidla a podmínky akce:

  • Tato akce je určena pouze pro registrované hráče 69games.cz, kteří mají platné plné konto a mohou provádět herní sázky.
  • Akce probíhá pouze v úterý 12. 09. 2023.
  • Hráči mohou získat 50 freespinů (zatočení zdarma) na hře Mega Carp Caramba pouze pokud si během úterý 12. 09. 2023 aktivují bonus, vloží na své herní konto částku alespoň 500 Kč a následně uskuteční sázky v hodnotě svého vkladu na novinkách: Mega Carp Caramba, Respin City – Johnny Joker, Respin City – Pablo Diablo, Respin City – Respin Capo a Respin City – Sticky Joe.
  • Hráči mohou získat 100 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během úterý 12. 09. 2023 aktivují bonus, vloží na své herní konto částku alespoň 1000 Kč a následně uskuteční sázky v hodnotě svého vkladu na jakékoliv hře na stránkách 69GAMES, kromě rulety.
  • Na splnění podmínek má hráč 3 hodiny od aktivace bonusu.
  • Výši provedených sázek si každý hráč může zkontrolovat ve svém herním kontě v sekci Herní historie.
  • Po splnění podmínek budou freespiny (zatočení zdarma) okamžitě dostupné.
  • Platnost všech freespinů (zatočení zdarma) je do úterý 12. 09. 23:59.
  • Pokud hráč nestihne do tohoto data freespiny využít, automaticky propadají.
  • Hodnota jednoho freespinu (zatočení zdarma) je 1 Kč.
  • Freespiny (zatočení zdarma) jsou k dispozici pouze v módu hry za reálné peníze, nikoliv v demo verzi hry „Vyzkoušet hru“.
  • Všechny případné výhry ze zatočení zdarma jsou ihned připisovány do reálného finančního zůstatku na hráčském účtu a je možno s nimi sázet.
  • Každý hráč se může akce probíhající v úterý 12. 09. 2023 zúčastnit pouze jednou.
  • Pořadatel akce 69GAMES a.s. si vyhrazuje právo tuto akci kdykoliv v jejím průběhu změnit, pozastavit nebo zrušit.