Poslední výhry

 všechny příspěvky

TŘI ŽHAVÉ NOVINKY OD TECH4BET

Rádi bychom Vám dnes představili další tři nové hry, které můžete najít v nabídce 69GAMES. Jedná se o díla, která mají na svědomí vývojáři ze společnosti Tech4Bet. A jelikož se u vás hry od této společnosti těší velké oblibě, pevně věříme, že se vám s jejich výběrem i tentokrát trefíme do vkusu. Pojďme si teď tedy společně všechny hry představit o něco víc.

100 Hot Wild
Čtyři řady, šest válců a rovných 100 výherních linií. To vše v oblíbeném ovocném kabátě. Vezmeme-li v potaz, že hra krom dvou symbolů „scatter“ nabízí i expandujícího Jokera, má tahle novinka velké předpoklady pro to, stát se brzy jednou z nejvyhledávanějších her u nás. Přímo do hry se dostanete přes odkaz zde.

Respin Queen
I s druhou novinkou zůstaneme věrni ovocným symbolům. V tomto případě si můžete zahrát na pěti válcích, které vám nabídnou celkem pět výherních linií. Tím největším lákadlem je tu ovšem symbol Jokera. Všechny výherní linie, které jsou vytvořeny doplněním o tento symbol totiž zůstanou zablokované pro bonusové otočení neboli tzv. RESPIN! No a co se děje dál se už můžete přesvědčit na vlastní kůži zde.

Strip Bar 81
Pokud předchozí hry patřily šťavnatému ovoci, pak vězte, že novinka s pořadovým číslem tři (dámy jistě prominou) je tou zdaleka nejšťavnatější. Tento čtyřválec čítající 81 výherních linií je sice plný ovoce, ale prim tu hrají čtyři spoře oděné dámy, které dělají vše nejen pro potěchu vašeho oka ale i pro samotný váš úspěch ve hře. Výhru totiž dokáží znásobit až osmkrát. Jak moc budou tyto krásky nakloněny právě vám se nejrychleji dozvíte zde.

Jako vždy vám přejeme skvělou zábavu!