Poslední výhry

 všechny příspěvky

TŘI NOVINKY OD TECH4BET!!!

Co takhle nové hry na casinu? Pokud jste pro, pak my taky! A dnes vám přinášíme rovnou tři! Zmiňovaný příděl novinek mají na svědomí vývojáři z Tech4Bet což znamená jediné, rozhodně se máte na co těšit. Pojďme se teď tedy společně mrknout, jaké pecky jsme pro Vás vybrali tentokrát.

JOKER BLAST
Chytlavý trojválec s Jokerem v hlavní roli, pět výherních linií a originální bonusovka jako třešnička na dortu. Moc rádi bychom vám prozradili víc, ovšem připravit vás o překvápko v žádném případě nechceme. Jak funguje tzv. BLAST RE-SPIN se můžete na vlastní kůži přesvědčit třeba hned!

RUNNING JOKER
I v případě novinky s pořadovým číslem dva se připravte na trojválec s pěti výherními liniemi. Rovněž v tomto případě se potkáte s Jokerem, který zároveň funguje jako divoký symbol WILD a i tentokrát si s trochou štěstí vyzkoušíte zcela nový typ bonusové hry. Ten ze hry Running Joker má název RUNNING JOKER RE-SPIN a jeho kouzlo můžete odhalit přímo zde!


BIKERS GANG 27
Poslední z nově představených her udělá radost všem motorkářům. Také tento titul si užijete na třech válcích, ovšem pozor, výherních linií tu na vás čeká hned 27. No a abyste si jízdu na svém oblíbeném chopperu užili ještě víc, tak kromě symbolu WILD se těšte také na symbol MYSTERY a skvělou bonusovku, která spouší 15 volných zatočení. Jo a jen tak mimochodem, všechny výhry, které pochytáte ve freespinech jsou násobeny x2! Tak na nic nečekejte a staňte se členem klubu BIKERS GANG 27!

Skvělou zábavu a spoustu výher vám přeje online casino 69GAMES!