Poslední výhry

 všechny příspěvky

TŘI NOVINKY OD TECH4BET

Abychom Vám příchod jara zpříjemnili  ještě víc, rozhodli jsme se tentokrát rozšířit naši herní nabídku hned o tři nové kousky. A všechny tři mají na svědomí vývojáři ze společnosti Tech4bet. Pojďme se tedy společně podívat, na co všechno se v rámci těchto nových her můžete těšit.

FRUIT HELL
První titul potěší všechny milovníky klasických trojválců. Právě na ty totiž cílí novinka s názvem Fruit Hell. Tři válce, pět výherních linií,  expandující symbol WILD nebo třeba devět stejných symbolů, které výhru násobí hned třikrát. To vše zabaleno do oblíbeného ovocného kabátu. Vyzkoušet si šťavnatost výher můžete klidně hned a to zde.

FRUIT HELL PLUS
Jak už samotný název napovídá, jedná se o rozšířenou verzi hry Fruit Hell. V tomto případě na vás ovšem nečekají válce tři ale rovnou pět. No a s navýšeným počtem herních symbolů se zvyšuje také násobek možné výhry. Pokud se vám podaří zastavit na všech patnácti pozicích stejný symbol, můžete se těšit na výhru násobenou 5x. I v této verzi vám k tomu vydatně bude dopomáhat expandující symbol WILD. Zahrát si můžete zde.

WILD DIAMONDS 40
Pokud je vám pět výherních linií málo, pak je právě pro vás určena třetí novinka s názvem Wild Diamonds 40. Přesně 40 je totiž ve hře výherních linií, které jsou plné nejen diamantů a blyštivých kamenů, ale také symbolů WILD. No a aby toho nebylo málo, čeká na vás ještě jeden symbol a tím je symbol hvězdy. Tento scatter spouští buď tři nebo rovnou pět bonusových zatočení, ve kterých je výhra dokonce garantována. Vyloupit truhlu plnou diamantů můžete přímo zde.

Jízdu plnou výher a zábavy, vám přeje vaše online casino 69GAMES!