Poslední výhry

 všechny příspěvky

STICKY FRUITS A MOUNTAIN LEGENDS 2 NOVĚ NA 69GAMES

Jelikož nových her není nikdy dost, přinášíme vám dnes další dvě. No a protože vám chceme jako vždy udělat radost, nestojí za vývojem těchto her nikdo jiný než společnost e-gaming. Pojďme se tedy společně mrknout, na co se můžete těšit tentokrát.

STICKY FRUITS

S první novinkou si na své přijdou všichni fandové ovocných čtyřválců. Výherních linií je tu pro vás připraveno rovných deset a krom ovoce, hvězd a sedmiček nechybí ani oblíbený symbol WILD. Co však skutečně stojí za to, je bonusová hra nesoucí příznačný název STICKY FREE SPINS. V žádném případě bychom vás však nechtěli připravit o překvapení. Nejlepší tedy bude, když si tuhle pecku vyzkoušíte na vlastní kůži zde.

MOUNTAIN LEGENDS 2

Druhá dnes představená hra nás zavede do hor. Nebude to však jen nadmořská výška, ze které by se vám mohla zamotat hlava. Výhry tu na vás čekají hned v pěti válcích, které dohromady čítají až dvacet výherních linií. Zajímat vás jistě bude divoký symbol TÁBORÁK nebo ještě líp bonusový scatter symbol HORSKÝ VÝHLED, který spouští deset bonusových her s funkcí STICKY RESPIN. Na závěr snad jen doplníme, že zvířátka, která cestou nejspíš potkáte, prosím nekrmte. Vše ostatní je povoleno přímo zde.

Skvělou zábavu vám při hraní přeje online casino 69GAMES