Poslední výhry

 všechny příspěvky

PŘEDSTAVUJEME VÁM HRU HUNTER’S DREAM 2

Pokud bychom měli nějak uvést hru Hunter’s Dream 2, mohli bychom ji s klidem označit za vlajkovou loď od společnosti e-gaming. Tato hra patří k absolutně nejvyhledávanějším titulům v českých online casinech. Ať už si svou neoddiskutovatelnou popularitu získala čímkoli, je na místě říct, že e-gaming prostě hry dělat umí. Hunter’s Dream 2 vás baví nejen kvůli své nezaměnitelné grafice, ale především kvůli propracovanému systému bonusů, které nadchnou doslova každého hráče. Pojďme si tedy tuhle hru představit trochu blíže.

Jedná se o klasický pětiválec se třemi řadami, který vám nabídne celkem 20 výherních linií. Jedním ze zásadních prvků, který hru dělá o mnoho atraktivnější je divoký symbol „oheň“. Ten nahrazuje všechny symboly kromě scatter symbolu „lovecké chaty“. Každý aktivní divoký symbol na výherní linii pak výhru násobí dvakrát.

Ta pravá zábava ovšem začíná ve chvíli, kdy se Vám na obrazovce ukáží tři bonusové scatter symboly „lovecké chaty“. Tato kombinace totiž okamžitě spouští 10 her zdarma. Pokud je v průběhu kterékoliv bonusové hry vytvořena jakákoliv výherní kombinace, všechny symboly, které výherní kombinaci vytvořily, jsou drženy ve svých pozicích a kotouče s ostatními symboly se znovu roztočí s šancí výherní kombinaci ještě rozšířit. To se děje tak dlouho, dokud jsou vytvářeny nové nebo jsou rozšiřovány již existující výherní kombinace.

No a když vám prozradíme, že i během bonusové hry je možno získat další volné točky, jistě nám dáte za pravdu, že v takovém případě se tu bavíme o výhrách jako za dob zlaté horečky na Klondiku.

Ovšem dost bylo slov! Je na čase nabít pušku a vyrazit si užít svůj vlastní Hunter’s Dream 2!

Skvělou zábavu vám přeje online casino 69GAMES!