Poslední výhry

 všechny příspěvky

Novinky od Vsaď a Hrej

Joker in Prison nebo Fast Money. To a mnohem více vás dnes čeká v našich novinkách od dodavatele Vsaď a Hrej! A chybět nebudou ani naše dva pravidelné bonusy, ve kterých můžete získat celkem až 150 FS do hry.

 

 

Víte jak freespiny získáte?
Stačí během úterý 10. 10. 2023 splnit následující podmínky akce a celkem 150 FS je vašich:

  • aktivujete si bonus, následně na své herní konto vložíte alespoň 500 Kč, protočíte stejnou částku (tj. 500 Kč) na novinkách od dodavatele Vsaď a Hrej a my vám připíšeme 50 freespinů do hry Dakar Dream
  • aktivujete si bonus, následně na své herní konto vložíte alespoň 1000 Kč, protočíte stejnou částku (tj. 1000 Kč) na jakékoliv hře a my vám připíšeme 100 freespinů do hry Dakar Dream

Kompletní pravidla a podmínky této akce naleznete na konci článku.

A teď už se pojďme mrknout, co si pro vás dnešní novinky připravily:

 

Joker in Prison

Představujeme vám jednu z nejoblíbenějších her od dodavatele Vsaď a Hrej. Tato válcová hra s trojicí otočných válců, na kterých je pět výherních linií, vás dostane nejen svou 3D animací vysmátého Jokera, ale také svými bohatými výhrami! Symbol JOKER je divoký a zároveň „uvězňuje“ výherní linie, které k němu přísluší. Hráč tak získává dvojnásobnou výhru. Dokážete osvobodit Jokera a utéct s pořádnou výhrou?!

 

Money Bag

Kdo by nechtěl získat pořádný pytel peněz? Nyní máte tu možnost! Money Bag válcová hra se čtveřicí otočných válců a sedmi výherními liniemi v základní  hře. V případě, že se objeví výherní symbol Money Bag zvýší se počet výherních linií na 81. Velice atraktivní hra se spoustou hráčského napětí a velkých výher.

 

Fire 27

Jste zapáleni pro pořádnou výhru? Pak je pro vás tato hra jako stvořená! Fire 27 je válcová hra s trojicí otočných válců, na kterých je dvacet sedm výherních linií. Symbol 81 je divoký a navíc každý tento symbol násobí výhru na dvojnásobek. Je to tříválcová varianta jedné z nejoblíbenějších her z dílny Vsaď a Hrej.

 

Five Stars

Za vyzkoušení také rozhodně stojí tato pětiválcová novinka. Na válcích najdete neuvěřitelných dvě stě čtyřicet tři výherních linií. FIVE STAR není jen název, je to pojem pro označení nejvyšší kvality. Zahrajte si o neskutečně vysoké výhry. Pět hvězd si tato hra opravdu zaslouží.

 

Fast Money

Rychlý prachy vám tato slotovka rozhodně zaručí! Fast Money je pětiválcová hra s dvaceti pěti výherními liniemi. Naprosto nová grafika herních symbolů. Neuvěřitelně rychlé výhry, to je FAST MONEY. Nečekejte a vyzkoušejte. Rychleji už to nejde.

 

___________________________________

Pravidla a podmínky akce:

  • Tato akce je určena pouze pro registrované hráče 69games.cz, kteří mají platné plné konto a mohou provádět herní sázky.
  • Akce probíhá pouze v úterý 10. 10. 2023.
  • Hráči mohou získat 50 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během úterý 10. 10. 2023 aktivují bonus, vloží na své herní konto částku alespoň 500 Kč a provedou sázky v hodnotě svého vkladu na novinkách: Joker in Prison, Money Bag, Fire 27, Five Stars, Fast Money.
  • Hráči mohou získat 100 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během úterý 10. 10. 2023 aktivují bonus, vloží na své herní konto částku alespoň 1000 Kč, a následně uskuteční sázky v hodnotě svého vkladu na jakékoliv hře na stránkách 69GAMES, kromě rulety.
  • Na splnění podmínek má hráč 3 hodiny od aktivace bonusu.
  • Výši provedených sázek si každý hráč může zkontrolovat ve svém herním kontě v sekci Herní historie.
  • Po splnění podmínek budou freespiny (zatočení zdarma) okamžitě dostupné.
  • Platnost všech freespinů (zatočení zdarma) je do úterý 10. 10. 2023 23:59.
  • Pokud hráč nestihne do tohoto data freespiny využít, automaticky propadají.
  • Hodnota jednoho freespinu (zatočení zdarma) je 1 Kč.
  • Freespiny (zatočení zdarma) jsou k dispozici pouze v módu hry za reálné peníze, nikoliv v demo verzi hry „Vyzkoušet hru“.
  • Všechny případné výhry ze zatočení zdarma jsou ihned připisovány do reálného finančního zůstatku na hráčském účtu a je možno s nimi sázet.
  • Každý hráč se může akce probíhající v úterý 10. 10. 2023 zúčastnit pouze jednou.
  • Pořadatel akce 69GAMES a.s. si vyhrazuje právo tuto akci kdykoliv v jejím průběhu změnit, pozastavit nebo zrušit.