Poslední výhry

 všechny příspěvky

Novinky z dílny e-gaming a Kajot

Ani toto úterý vás nepřipravíme o pravidelný přísun novinek. Tentokrát se můžete těšit na 3 hry od dodavatele e-gaming, 2 od Kajotu a 150 FS k tomu!

 

 

Víte jak freespiny získáte?
Stačí během úterý 26. 09. 2023 splnit následující podmínky akce a celkem 150 FS je vašich:

  • aktivujete si bonus, následně na své herní konto vložíte alespoň 500 Kč, protočíte stejnou částku (tj. 500 Kč) na novinkách od dodavatele e-gaming a Kajot a my vám připíšeme 50 freespinů do hry Dakar Dream
  • aktivujete si bonus, následně na své herní konto vložíte alespoň 1000 Kč, protočíte stejnou částku (tj. 1000 Kč) na jakékoliv hře a my vám připíšeme 100 freespinů do hry Dakar Dream

Kompletní pravidla a podmínky této akce naleznete na konci článku.

A na kterých hrách to budete točit o 50FS? Pojďme si je blíže představit:

 

Triple Wild Seven 5 Reels

Jak už název napovídá, v této slotovce rozhodně chcete vychytat divoké sedmičky, které zde funguje jako symbol WILD. Ten se objevuje pouze na 2., 3. a 4. válci, když je součástí výherní kombinace. Poté nahrazuje jakýkoliv symbol, kromě symbolů SCATTER, který v této hře má hned dvě podoby. V prvním případě je to zvon, a když padnou 3 a více zvonů napříč všemi 5 válci, tak výsledkem je výherní kombinace. Druhá varianta SCATTER symbolu je pak hvězda. Pokud padnou 3 scatter symboly hvězdy na 1., 3. a 5. válci, znamená to vytvoření výherní kombinace.

 

Sand’s Treasure

Nechte se vtáhnout do hry o bohatství kouzelného Egypta. Sand’s Treasure je pětiválcový výherní automat se třemi řadami. Hrací symboly jsou spojovány klasickým způsobem zleva doprava na 10 výherních liniích. Kromě základních symbolů v podobě bohů starého Egypta, se můžete těšit na BONUS symbol v podobě Golden Scaraba. Tři nebo více těchto symbolů na jakékoliv pozici napříč válci spouští 10 bonusových roztočení zdarma. Předtím, než začne bonusová hra, hráč musí obdržet symbol Golden Bonus, který uděluje extra výhru během bonusové hry. Během bonusové hry se symbol Golden Bonus může rozšířit tak, aby pokryl 3 pozice na válci a počítá se jako běžný symbol, ale i na nesousedících pozicích a na všech aktivních výherních liniích (rozšiřování je spuštěno pouze, pokud je přítomný dostatek symbolů k udělení výhry). Golden Scarab nenahrazuje symbol Golden Bonus během bonusové hry. Během bonusové hry může být získáno dalších 10 bonusových roztočení zdarma se stejným symbolem Golden Bonus.

 

Vigorous Knights

Jste připraveni na pořádné dobrodružství? Tato hra vás vtáhne do doby rytířů, draků, spanilých princezen a pohádkových výher! V této pětiválcové hře s 20 výherními liniemi není o zajímavé smyboly nouze. třeba takový symbol WILD, který na 2, 3 nebo 4 válci nahrazuje všechny ostatní symboly, kromě scatter symbolu BONUS. Každý aktivní divoký symbol ve výherní kombinaci násobí výhru x2. Chybět nebudou ani FREESPINY – 3 symboly BONUS napříč všemi válci spouští 10 bonusových otočení zdarma. Během bonusových otočení zdarma je přítomen rozšiřující se divoký symbol 3 RYTÍŘI. Během bonusových otočení zdarma je sázka neměnná a rovna výši sázky z předchozího herního kola, které spustilo bonusovou hru. Zajímavou vychytávkou je tu EXPANDING WILD – rozšiřující se divoký symbol 3 RYTÍŘI je přítomen jen během bonusových otočení zdarma na 2, 3 a 4 válci. Potom co je rozšiřující se divoký symbol získán, rozšíří se na svém válci, až do konce bonusových otočení zdarma a nahrazuje všechny ostatní symboly, kromě scatter symbolu BONUS.

 

Ring Of Fire XL

Představujeme vám ovocný pětiválcový automat z dílny Kajot s hrou na 5 výherních linií. Výhry jsou platné zleva doprava kromě symbolu FIRE (SCATTER), který je platný kdekoli na válci. Mezi ovocem však můžete narazit na ďáblíka, který zde představuje symbol WILD a nahrazuje všechny symboly s výjimkou symbolu RING OF FIRE. Za dva nebo více symbolů SCATTER kdekoliv na válcích je výhra. Symboly SCATTER nemusí být uspořádány v jedné výherní linii. Opět nechybí ani FREESPINY – za tři nebo více symbolů SCATTER dostane hráč na výběr jeden ze symbolů SCATTER. Za každým symbolem SCATTER se skrývá určitý počet FREE SPINŮ. V bonusové hře FREE SPINS platí výhry trojnásobně. V průběhu bonusových her je možné získat další bonusové hry.

 

Bad Wolf

Nebojíte se vydat se do temného lesa, postavit se zlému vlkovi a zachránit Červenou Karkulku? V tom případě je pro vás tato pětiválcovka se 3 sloty na válci a s hrou na deset výherních linií jak dělaná. Hra obsahuje bonusové otočky Free Spins a Wild symbol Vlk. Výhry jsou platné zleva doprava. Během jedné hry je možné vyhrát na více výherních liniích, znamená to, že jsou výhry sčítány. Platná je pouze nejvyšší výhra na linii. Symbol Vlk představuje zároveň Wild i Scatter. Nahrazuje všechny symboly (neplatí pro roztahovací symbol ve Free spins). Tři nebo více symbolů Vlk kdekoli na válcích spouští bonusovou hru Free Spins s deseti otočkami zdarma. A jak ono bonusovka funguje? Před začátkem bonusové hry si hráč vylosuje jeden z devíti základních symbolů. Během otočky zdarma se po vyhodnocení výherních linií spustí expandující (roztahující) funkce vylosovaného symbolu. To znamená, že pokud se vybraný symbol na válcích objeví v dostatečném počtu pro výhru (karetní symbol minimálně 3x, ostatní symboly minimálně 2x), symbol se roztáhne na celý válec (válce), který expandující symbol obsahoval a hráč také získá výhru na 10 výherních liniích. Tak na nic už nečekejte a popadněte svůj košíček na cestu za pořádnou výhrou!

_____________________________________________

 

Pravidla a podmínky akce:
  • Tato akce je určena pouze pro registrované hráče 69games.cz, kteří mají platné plné konto a mohou provádět herní sázky.
  • Akce probíhá pouze v úterý 26. 09. 2023.
  • Hráči mohou získat 50 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během úterý 26. 09. 2023 aktivují bonus, vloží na své herní konto částku alespoň 500 Kč a provedou sázky v hodnotě svého vkladu na novinkách: Triple Wild Seven 5 reels, Sand’s Treasure, Vigorous Knights, Ring Of Fire XL, Bad Wolf.
  • Hráči mohou získat 100 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během úterý 26. 09. 2023 aktivují bonus, vloží na své herní konto částku alespoň 1000 Kč, a následně uskuteční sázky v hodnotě svého vkladu na jakékoliv hře na stránkách 69GAMES, kromě rulety.
  • Na splnění podmínek má hráč 3 hodiny od aktivace bonusu.
  • Výši provedených sázek si každý hráč může zkontrolovat ve svém herním kontě v sekci Herní historie.
  • Po splnění podmínek budou freespiny (zatočení zdarma) okamžitě dostupné.
  • Platnost všech freespinů (zatočení zdarma) je do úterý 26. 09. 23:59.
  • Pokud hráč nestihne do tohoto data freespiny využít, automaticky propadají.
  • Hodnota jednoho freespinu (zatočení zdarma) je 1 Kč.
  • Freespiny (zatočení zdarma) jsou k dispozici pouze v módu hry za reálné peníze, nikoliv v demo verzi hry „Vyzkoušet hru“.
  • Všechny případné výhry ze zatočení zdarma jsou ihned připisovány do reálného finančního zůstatku na hráčském účtu a je možno s nimi sázet.
  • Každý hráč se může akce probíhající v úterý 26. 09. 2023 zúčastnit pouze jednou.
  • Pořadatel akce 69GAMES a.s. si vyhrazuje právo tuto akci kdykoliv v jejím průběhu změnit, pozastavit nebo zrušit.