Poslední výhry

 všechny příspěvky

2 nové hry a FS

Jste připraveni na další nové hry? Chybět nebudou ani freespiny! Nově můžete získat 125 Kč ve FS do hry Dakar Dream!

 

Jak freespiny získáte?

Stačí během úterý 13. 2. 2024 splnit následující podmínky akce a celkem 75 FS je vašich:

Kompletní pravidla a podmínky této akce naleznete na konci článku a zároveň u obou úterních bonusů.

Tento týden vás čekají 2 hry z dílny Synot. Pojďme si je představit:

 

Eldorado

Eldorado je tříválcovkat s funkcí Mystery symbol a symbolem Eldorado Spins, který vám udělí zatočení zdarma Eldorado Spins.
Hra má 5 statických výherních linií a výherní kombinace se počítají zleva doprava.
Scatter symboly vyplácejí na jakékoliv pozici na obrazovce. Vyplácí se vždy pouze nejvyšší výhra na výherní linii a v scatter kombinaci a zároveň jsou
Scatter výhry přičítány k výhrám na výherních liniích.
3 Mystery (Scatter) symboly kdekoli na válcích vyplatí náhodnou výhru z Výherní tabulky.
Tři symboly Eldorado Spins na výherní linii udělí hráči 2 Eldorado Spins. Toto platí pro všech 5 výherních linií, proto může hráč obdržet až 10 Eldorado Spins. Při spuštění funkce Eldorado Spins bude vybrán libovolný náhodný symbol (s výjimkou symbolů Eldorado Spins a Mystery) z Výherní tabulky. Vždy, když se vybraný symbol zobrazí na obrazovce, jeho hodnota bude vyplacena vždy, když je funkce aktivní.
Eldorado Spins jsou hrány se stejnou částkou jako hra, ve které byly spuštěny.
Během Eldorado Spins se používá jiná sada válců.

 

 

Sweet Dream

Sweet Dream je klastrová hra se 7 válci, která nabízí funkci Tumble a Bonus symbol, který spouští Volné otáčky s Extra Scatter symbolem.
Výhry za shluky se vyplácejí za shodné symboly kdekoli na obrazovce. Vyplácí se pouze největší počet shodných symbolů v jednom shluku. Výhry za shluky se připočítávají.
FUNKCE TUMBLE:  V případě výherního shluku se spustí funkce Tumble. Během tumble symboly výherního shluku zmizí a uvolní místo pro nové symboly shora. Funkce Tumble pokračuje, dokud se neobjeví žádný nový výherní shluk.
FREESPINS: 5 Bonus symbolů kdekoli na válcích spustí 10 Volných otáček. Každý další Bonus symbol udělí +1 další volnou otáčku. Během Volných otáček symboly Extra Scatter nesou násobitele od x2 do x5. V případě výherního shluku symboly výherního shluku zmizí a uvolní místo pro nové symboly shora. Symboly Extra Scatter zůstanou na místě až do konce sekvence převracení. Výhry za shluky se sbírají v horní části obrazovky.
Pokud se nevyskytne žádný nový výherní shluk, symboly Extra Scatter na válcích zničí všechny symboly kromě symbolů Extra Scatter a ponechají prostor pro novou sadu symbolů. Pokud se neobjeví žádný nový výherní shluk a na válcích nepadnou žádné další nové symboly Extra Scatter, sekvence převracení končí. Nasbírané výhry se vynásobí součtem Extra Scatter násobitelů na válcích. Volné otáčky nelze spustit znovu a jsou hrány se stejnou sázkou jako hra, ve které byly spuštěny. Během Volných otáček se používá jiná sada válců.
FUNKCE KOUPIT: Během základní hry si hráč může koupit minimálně 10 volných otáček za 80-násobek vybrané sázky.
Po zakoupení prvku se automaticky spustí otočení. Válce se zastaví při zaručeném minimálním počtu 5 Bonus symbolů, které udělí Volné otáčky. Každý další Bonus symbol udělí +1 další volnou otáčku. Maximální možná celková sázka na funkci Koupit funkci je 1000.00 CZK.

 

_____________________________________________________________________

Pravidla a podmínky akce Úterní Double:

  • Tato akce je určena pouze pro registrované hráče online casina 69GAMES.cz, kteří mají platné plné konto a mohou provádět herní sázky.
  • Akce probíhá pouze v úterý 13. 02. 2024 od 00:00:00 do 23:59:00.
  • Hráči mohou získat 25 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během úterý 13. 02. 2024 aktivují bonus Úterní Double – 25 FS v sekci Bonusy na webu 69GAMES.cz, vloží na své herní konto částku alespoň 250 Kč a provedou sázky v hodnotě svého vkladu (tj. 250 Kč) na novinkách: Eldorado, Sweet Dream.
  • Hráči mohou získat 50 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během úterý 13. 02. 2024 aktivují bonus Úterní Double – 50 FS v sekci Bonusy na webu 69GAMES.cz, vloží na své herní konto částku alespoň 1000 Kč, a následně uskuteční sázky v hodnotě svého vkladu (tj. 1000 Kč) na jakékoliv hře na stránkách 69GAMES.cz, kromě rulety.
  • Na splnění podmínek má hráč 6 hodin od aktivace bonusu.
  • Vklady provedené bankovním převodem se mohou na hráčském účtu objevit v různém čase, a to v návaznosti na všeobecných obchodních podmínkách konkrétní banky. Pořadatel akce 69GAMES a.s. proto nenese zodpovědnost za dobu, za kterou bude na hráčský účet připsán vklad provedený právě bankovním převodem.
  • Výši provedených sázek si každý hráč může zkontrolovat ve svém herním kontě v sekci Herní historie.
  • Po splnění podmínek budou freespiny (zatočení zdarma) okamžitě dostupné ve hře Dakar Dream.
  • Platnost všech freespinů (zatočení zdarma) je do úterý 13. 02. 2024 23:59:00.
  • Pokud hráč nestihne do tohoto data freespiny využít, automaticky propadají.
  • Hodnota jednoho freespinu (zatočení zdarma) bonusu Double 25 FS je 1 Kč.
  • Hodnota jednoho freespinu (zatočení zdarma) bonusu Double 50 FS je 2 Kč.
  • Freespiny (zatočení zdarma) jsou k dispozici pouze v módu hry za reálné peníze, nikoliv v demo verzi hry „Vyzkoušet hru“.
  • Všechny případné výhry ze zatočení zdarma jsou ihned připisovány do reálného finančního zůstatku na hráčském účtu a je možno s nimi sázet nebo je vybrat.
  • Každý hráč se může akce probíhající v úterý 13. 02. 2024 zúčastnit pouze jednou.
  • Pořadatel akce 69GAMES a.s. si vyhrazuje právo tuto akci kdykoliv v jejím průběhu změnit, pozastavit nebo zrušit.