Poslední výhry

 všechny příspěvky

Nové hry

Jste připraveni na nové herní pecky a 150 FS k tomu?!

Jak freespiny získáte?

Stačí během úterý 21. 11. 2023 splnit následující podmínky akce a celkem 150 FS je vašich:

  • aktivujete si bonus, následně na své herní konto vložíte alespoň 500 Kč, protočíte stejnou částku (tj. 500 Kč) na novinkách a my vám připíšeme 50 freespinů do hry Dakar Dream
  • aktivujete si bonus, následně na své herní konto vložíte alespoň 1000 Kč, protočíte stejnou částku (tj. 1000 Kč) na jakékoliv hře a my vám připíšeme 100 freespinů do hry Dakar Dream

Kompletní pravidla a podmínky této akce naleznete na konci článku.

 

A co za novinky spouštíme? Pojďme na ně mrknout:

Clown Fish

Roztočte pod vodou v této rybí slotovce od apollo Games. Vaším úkolem je otáčením 5 válců získat 2 až 5 stejných symbolů v alespoň jedné z 5 výherní linii. Identické symboly se vyhodnocují pouze zleva doprava. Výše výhry je přičtena do kreditu dle symbolů, které padly ve výherní linii, a tabulky výher.
Symbol CLOWNFISH platí za jakýkoli symbol kromě PERLY a zároveň zdvojnásobuje výhru! Symbol PERLA funguje jako SCATTER symbol. Opět nechybí ani bonusovka: V případě, že vám padnou 3 nebo více symbolů PERLA získáváte 15 otočení válců zdarma v BONUS hře. Při otáčení válců v BONUSové hře se veškeré možné výhry ztrojnásobují dle nastavení vaší sázky v okamžiku padnutí PEREL.

 

Burning Dice

Tato žhavá slotovka z dílny Apollo Games má celkem 81 výherních linií. Výše výhry je přičtena do kreditu dle symbolů, které padly ve výherní linii, a tabulky výher. Tři nebo čtyři symboly KOSTKA spouští bonusovou hru, ve které si hráč hodem kostkou určí počet otočení zdarma s garantovanou výhrou v každém otočení. Čtyři symboly KOSTKA umožňují házet kostkou dvakrát.
Nechybí zde ani symbol WILD, který platí za jakýkoli jiný symbol kromě symbolu KOSTKA.

 

Hardcore

Ovocná slotovka z dílny Tech4Bet, na které vás čeká 1 výherní linie. Celkem má hra 3 válce a všechny výherní kombinace jsou platné zleva doprava. Ač se na první pohled může zdát, že se jedná o pořádné retro, tato hra umí opravdu překvapit svými výhrami.

 

Double Joker

Double Joker je válcová hra z dílny Vsaď a Hrej s trojicí otočných válců, na kterých je pět výherních linií. Symbol JOKER je divoký a splňuje hned dvě funkce. První funkcí je, že nahrazuje všechny ostatní symboly. Druhou funkcí je, že jeden symbol Joker násobí výhru na výherní linii, kterou pomáhá utvořit, na dvojnásobek. Pokud se na výherní linii nacházejí dva symboly Joker, je výhra čtyřnásobná. Skvělá zábava se spoustou Jokerů a překvapivých výher.

 

Mystery Win 27

Jedná se o válcovou hru s trojicí herních válců, které mají dvacet sedm herních linií. Hra spočívá v sestavení symbolů do minimálně jedné až maximálně dvaceti sedmi výherních linií. Výherní linie platí pouze zleva doprava, počínaje od válce nejvíce zleva. Výherní linie se skládá ze tří shodných výherních symbolů následujících za sebou. Vyplácena je pouze nejvyšší výhra z výherní kombinace z každé výherní linie. Symbol Joker nahrazuje všechny ostatní symboly. Pokud padnou tři symboly Mystery na výherní linii, získává hráč náhodnou výhru.

 

 

___________________________________________

Pravidla a podmínky akce:

  • Tato akce je určena pouze pro registrované hráče 69games.cz, kteří mají platné plné konto a mohou provádět herní sázky.
  • Akce probíhá pouze v úterý 21. 11. 2023.
  • Hráči mohou získat 50 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během úterý 21. 11. 2023 aktivují bonus, vloží na své herní konto částku alespoň 500 Kč a provedou sázky v hodnotě svého vkladu na novinkách: Clown Fish, Burning Dice, Hardcore, Double Joker, Mystery Win 27.
  • Hráči mohou získat 100 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během úterý 21. 11. 2023 aktivují bonus, vloží na své herní konto částku alespoň 1000 Kč, a následně uskuteční sázky v hodnotě svého vkladu na jakékoliv hře na stránkách 69GAMES, kromě rulety.
  • Na splnění podmínek má hráč 3 hodiny od aktivace bonusu.
  • Výši provedených sázek si každý hráč může zkontrolovat ve svém herním kontě v sekci Herní historie.
  • Po splnění podmínek budou freespiny (zatočení zdarma) okamžitě dostupné.
  • Platnost všech freespinů (zatočení zdarma) je do úterý 21. 11. 2023 23:59.
  • Pokud hráč nestihne do tohoto data freespiny využít, automaticky propadají.
  • Hodnota jednoho freespinu (zatočení zdarma) je 1 Kč.
  • Freespiny (zatočení zdarma) jsou k dispozici pouze v módu hry za reálné peníze, nikoliv v demo verzi hry „Vyzkoušet hru“.
  • Všechny případné výhry ze zatočení zdarma jsou ihned připisovány do reálného finančního zůstatku na hráčském účtu a je možno s nimi sázet.
  • Každý hráč se může akce probíhající v úterý 21. 11. 2023 zúčastnit pouze jednou.
  • Pořadatel akce 69GAMES a.s. si vyhrazuje právo tuto akci kdykoliv v jejím průběhu změnit, pozastavit nebo zrušit.