Poslední výhry

 všechny příspěvky

Nové spooky hry

Je tu Halloween a s ním vypouštíme 5 nových děsivých her! A spolu s nimi si můžete vytočit až 150 FS. Tak co? Jste připraveni bát se a vyhrávat?

 

Jak freespiny získáte?
Stačí během úterý 31. 10. 2023 splnit následující podmínky akce a celkem 150 FS je vašich:

  • aktivujete si bonus, následně na své herní konto vložíte alespoň 500 Kč, protočíte stejnou částku (tj. 500 Kč) na novinkách a my vám připíšeme 50 freespinů do hry Fire Spell
  • aktivujete si bonus, následně na své herní konto vložíte alespoň 1000 Kč, protočíte stejnou částku (tj. 1000 Kč) na jakékoliv hře a my vám připíšeme 100 freespinů do hry Dakar Dream

Kompletní pravidla a podmínky této akce naleznete na konci článku.

 

Pojďme si představit naše nové strašidelné hry:

 

Red Evil

Nechte se vtáhnout do samotného kruhu pekla s touto pětiválcovou slotovkou z dílny Apollo Games. Vaším úkolem je získat 2 až 5 stejných symbolů v alespoň jedné z pěti výherních linií. Stejné symboly se vyhodnocují pouze zleva doprava. Počet stejných symbolů nutných k dosažení výhry se řídí dle tabulky výher. Výše výhry je přičtena do kreditu dle symbolů, které padly ve výherní linii, a tabulky výher umístěné na horní obrazovce. Specialitkou této hry je bonusovka, která se spustí v momentě, kdy na obrazovce zachytíte 3 symboly BONUS, které zde představuje truhla zlata. Co se stane, když se vám to povede? Bonusová hra se skládá ze tří úrovní: První úroveň – hráč si vybírá jednu ze čtyř truhlic ukrývající kredit.
Druhá úroveň – hráč si vybírá jednu ze tří truhlic ukrývajících násobek jenž znásobí dosavadní výhru.
Třetí úroveň – hráč si vybírá jednu ze dvou truhlic, kde může navíc získat mimořádnou výhru.
Nechybí ani symbol WILD v podobě ostré čertice. Ten již tradičně nahrazuje jakýkoli symbol kromě symbolu BONUS.

 

 

Monster Slots

Tato pětiválcová hra od Kajotu s roztomilými monstry má rozhodně co nabídnout! Hlavní tahákem je počet výherních linií. Těch je 27 (criss-cross) v případě 3 výherních symbolů, 81 výherních linií (criss-cross) v případě 4 výherních symbolů a 243 výherních linií (criss-cross) v případě 5 výherních symbolů. Výhry jsou platné zleva doprava kromě symbolu scatter, který platí kdekoliv na válcích. Je možné během jedné hry získat výhru na více výherních liniích, to znamená, že výhry jsou sčítány.

Symbol WILD, který je zde vyobrazen jako kamenný portál, doplňuje kombinaci na výherní linii kromě té se symbolem SCATTER, který je vyobrazen jako lesklé drahokamy.

Těšit se můžete i na bonusovku: 3 symboly SCATTER spouští bonusovou hru FREE SPINS. V průběhu FREE SPINS her jsou výhry úměrné sázce hry, která spustila bonusovou hru. Ve FREE SPINS se všechna monstra vyvinou na úroveň o jedna vyšší. Ve FREE SPINS se neobjevují symboly RUNY.

Tato slotovka nabízí i funkci RESPIN: Vždy, když dopadne pět a více stejných symbolů RUNY kdekoliv na válcích, obdrží hráč jeden Respin zdarma, ve kterém se zvýší úroveň monstra příslušného danému symbolu RUNY. V Respinu je možné získat další Respin.

Nepřehlédnutelnou zajímavostí této hry je pak funkce EVOLUCE: Hráč si pro průběh hry volí level hry. Při levelu 1 jsou všechna monstra na úrovni 1. S každým vyšším levelem se zvedá příslušné monstrum (v pořadí travní monstrum, vodní monstrum, elektrické monstrum, ohnivé monstrum) na druhou úroveň již v základní hře. Cena za vyšší level je 1x, 2x, 3x, 4x, 5x SÁZKA do hry.

 

 

Scary Night

Scary Night je opravdu spooky slotovka z dílny apollo Games, která vás vtáhne do děje plného strašidelných duchů a děsivého ovoce! Vaším cílem je otáčením válců získat alespoň tři stejné symboly umístěné na celkem čtyřech válcích v alespoň jedné z 81 výherních liniích. Po započítání všech výher zmizí výherní symboly a na jejich místo se propadnou symboly další. Tento proces se opakuje, pokud po propadu symbolů dojde k další výhře. Opravdu děsivou specilitou je zde symbol WILD, který má podobu lebky s barevnou „kašpárkovskou“ čepicí. Symbol WILD nahrazuje jakýkoli symbol a každý WILD obsažený ve výherní linii násobí výhru 2x.

 

 

Hell’s Wall 

Jste připraveni postavit se samotnému ďáblu a vytočit si pekelnou odměnu? Tato válcová hra s velmi atypickou pěticí otočných válců je z dílny Vsaď a Hrej. Symbol Ďábel je divoký a je umístěn pouze na prvním a pátém válci. Každý tento symbol násobí výhru na výherní linii násobkem, kterým je označen. Výhra pak může být až devítinásobná. Pokud se na výherní linii nacházejí  dva symboly Ďábel, výhra se znásobí až jednaosmdesátkrát.

 

 

Fire Spell

Tato fantasy pětiválcovka z dílny Synot vás jen tak neomrzí. Tato slotovka se pyšní Bonus symbolem, který uděluje Volné otáčky a Divokým symbolem Sticky Wild. Hra má 10 statických výherních linií. Výherní kombinace se počítají zleva doprava. Vyplácí se vždy jen nejvyšší výhra na aktivní výherní linii a výhry na liniích se připočítávají. Symbol WILD nahrazuje všechny ostatní symboly s výjimkou symbolu BONUS. Když kdekoli na válcích padnou 3 nebo více BONUS symbolů, získáte Volné otáčky podle Výherní tabulky. Na začátku Volných otáček se Bonus symboly, které spustily volné otáčky, změní na WILD symboly a zůstanou na svém místě až do konce Volných otáček. Když na válcích padne nový symbol WILD, získáte 1 volnou otáčku navíc a zůstane na místě až do konce Volných otáček. Během jedné funkce Volné otáčky lze odehrát maximálně 18 volných otáček. Volné otáčky nelze spustit znovu, protože BONUS symbol není během Volných otáček přítomen. Volné otáčky jsou hrány se stejnou částkou jako hra, ve které byly spuštěny. Během Volných otáček se používá jiná sada válců.

 

 

___________________________________________

Pravidla a podmínky akce:

  • Tato akce je určena pouze pro registrované hráče 69games.cz, kteří mají platné plné konto a mohou provádět herní sázky.
  • Akce probíhá pouze v úterý 31. 10. 2023.
  • Hráči mohou získat 50 freespinů (zatočení zdarma) na hře Fire Spell pouze pokud si během úterý 31. 10. 2023 aktivují bonus, vloží na své herní konto částku alespoň 500 Kč a provedou sázky v hodnotě svého vkladu na novinkách: Red Evil, Monster Slots, Scary Night, Hell’s Wall, Fire Spell.
  • Hráči mohou získat 100 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během úterý 31. 10. 2023 aktivují bonus, vloží na své herní konto částku alespoň 1000 Kč, a následně uskuteční sázky v hodnotě svého vkladu na jakékoliv hře na stránkách 69GAMES, kromě rulety.
  • Na splnění podmínek má hráč 3 hodiny od aktivace bonusu.
  • Výši provedených sázek si každý hráč může zkontrolovat ve svém herním kontě v sekci Herní historie.
  • Po splnění podmínek budou freespiny (zatočení zdarma) okamžitě dostupné.
  • Platnost všech freespinů (zatočení zdarma) je do úterý 31. 10. 2023 23:59.
  • Pokud hráč nestihne do tohoto data freespiny využít, automaticky propadají.
  • Hodnota jednoho freespinu (zatočení zdarma) je 1 Kč.
  • Freespiny (zatočení zdarma) jsou k dispozici pouze v módu hry za reálné peníze, nikoliv v demo verzi hry „Vyzkoušet hru“.
  • Všechny případné výhry ze zatočení zdarma jsou ihned připisovány do reálného finančního zůstatku na hráčském účtu a je možno s nimi sázet.
  • Každý hráč se může akce probíhající v úterý 31. 10. 2023 zúčastnit pouze jednou.
  • Pořadatel akce 69GAMES a.s. si vyhrazuje právo tuto akci kdykoliv v jejím průběhu změnit, pozastavit nebo zrušit.