Poslední výhry

 všechny příspěvky

Nové hry od Amusnet

Dnes vítáme na 69GAMES nového dodavatele her – Amusnet!
Spolu s ním vypouštíme hned 10 nových her s jackpotem a nebudou chybět Freespiny.

Jak freespiny získáte?

Stačí během 03. 07. 2024 splnit následující podmínky akce a celkem 100 FS je vašich:

A co za novinky od Amusnet spouštíme? Pojďme si je představit:

100 Super Hot

Rozpoutejte pořádný požár výher s touto žhavou novinkou. 100 Super Hot je pětiválcová slotovka se čtyřmi symboly na válec a nabízí 100 pevně daných výherních linií. Výherní kombinace jsou počítány, s výjimkou symbolu SCATTER, zleva doprava od válce nejvíce vlevo a symboly musejí být za sebou. U symbolu SCATTER nezáleží na jeho pozici na válcích. Platná je vždy jen nejvyšší výherní kombinace na jedné linii. Výhry z jednotlivých linií se sčítají.

Jedná se o ovocnou hru, ve které má však nejvyšší váhu červená sedma, která přináší až desetinásobek a zároveň zde funguje jako symbol WILD, který nahrazuje všechny ostatní symboly, kromě symbolu SCATTER. Ten je zde v podobě zlaté hvězdy a násobí výhru 5x, 20x nebo dokonce až 500x!

 

Amazons‘ Battle

Vydejte se do boje za pořádnou výhrou! Amazons’ Battle je hra s 5 válci a 1 až 30 výherními liniemi. Výherní kombinace jsou počítány, s výjimkou symbolu SCATTER, zleva doprava od válce nejvíce vlevo a symboly musejí být za sebou. U symbolu SCATTER nezáleží na jeho pozici na válcích. Platná je vždy jen nejvyšší výherní kombinace na jedné linii. Výhry z jednotlivých linií se sčítají.

V této hře se vám opravdu vyplatí chytit si splašeného koně, který zde představuje symbol WILD. Ten vám totiž může vynést až 1000násobek vaší sázky a to už je teda něco! Symbol WILD můžete zachytit na všech válcích a doplňuje výherní kombinace na své linii u všech symbolů s výjimkou symbolu Scatter. Ten je zde vyobrazen jako zlatá sekera a spouští volné otáčky – freespins. Celkem jich můžete získat až 30!

 

Rise of RA

Rise of Ra je hra s 5 válci a 1 až 15 výherními liniemi. Výherní kombinace jsou počítány, s výjimkou symbolu SCATTER, zleva doprava od válce nejvíce vlevo a symboly musejí být za sebou. U symbolu SCATTER nezáleží na jeho pozici na válcích. Platná je vždy jen nejvyšší výherní kombinace na jedné linii. Výhry z jednotlivých linií se sčítají. 3 a více symbolů SCATTER v jedné hře spustí 15 volných otáček zdarma. Výhry během režimu volných otáček jsou trojnásobné. Pro účely výpočtu výhry v rámci volných otočení se použije výše Sázky do hry, v rámci které byla volná otočení spuštěna.

Mumie, faraon a zlaté výhry. To vše vás čeká v této slotovce. Speciální pozornost však věnujte symbolu wild v podobě zlatého brouka skarabea. Kromě toho, že WILD dokáže nahradit jakýkoliv symbol, dokáže 2x znásobit i vaši výhru, pokud se objeví ve výherní kombinaci. Nechybí ani symbol SCATTER. Když zachytíte alespoň 3 naráz, spustí se vám bonusovka v podobě 15 freespinů.

 

20 Burning Hot

20 Burning Hot je hra s 5 válci a 20 fixními výherními liniemi. I u této hry jsou výherní kombinace počítány, s výjimkou symbolů SCATTER, zleva doprava od válce nejvíce vlevo a symboly musejí být za sebou. U symbolů SCATTER nezáleží na jejich pozici na válcích. Platná je vždy jen nejvyšší výherní kombinace na jedné linii. Výhry z jednotlivých linií se sčítají.

Kromě šťavnatého ovoce se můžete těšit na pořádnou porci štěstí, kterou vám přinese čtyřlístek, který zde zastává symbol WILD. Můžete ho zachytit pouze na 2., 3. a 4. válci a doplňuje výherní kombinace na své linii u všech symbolů s výjimkou symbolu Scatter. Ten zde má rovnou dvě podoby – fialová hvězda, která se zobrazuje jen na 1., 3. a 5. válci a přináší až 20násobek! Ovšem druhý SCATTER v podobě zlatého dolaru přináší mnohem více. Za 5 těchto symbolů hráč získá až 100násobek!

 

Great 27

Máte přesnou mušku? Otestujte to s hrou Great 27! Tato tříválcovka s 27 výherními liniemi se zejména může pyšnit propracovanou bonusovkou, ve které můžete získat volné točky – freespins.

Když se na prostředních pozicích válců (s nebo bez WILD) objeví 3 symboly TŘEŠNĚ, hráč vyhraje 1 volné otočení. Když se na prostředních pozicích válců (s nebo bez WILD) objeví 3 symboly HVĚZDY, hráč vyhraje 10 volných otočení. Když se na prostředních pozicích válců objeví 3 symboly WILD, hráč nevyhraje volné otočení. Volná otočení mohou být znovu spuštěna. Když se během volných otočení na prostředních pozicích válců (s nebo bez WILD) objeví 3 symboly TŘEŠNĚ nebo 3 symboly HVĚZDY, spustí se znovu volná otočení. Poté se ke zbývajícím volným otočením přidá 1 nebo 10 volných otočení. Volné otočení probíhají zdarma a výhry z nich jsou úměrné sázce ze hry, v rámci které byly volné otočení spuštěny.

 

Shining Crown

Shining Crown je hra s 5 válci a 10 fixními výherními liniemi. Výherní kombinace jsou počítány, s výjimkou symbolů SCATTER, zleva doprava od válce nejvíce vlevo a symboly musejí být za sebou. U symbolů SCATTER nezáleží na jejich pozici na válcích. Platná je vždy jen nejvyšší výherní kombinace na jedné linii. Výhry z jednotlivých linií se sčítají.

Právě symbol SCATTER se zde objeví hned dvakrát – fialovou hvězdu můžete potkat kdekoli na 1., 3. a 5. válci, kde navýší až 20x sázky. Druhým je zlatý dolar, ten však, na rozdíl od hvězd, můžete zachytit na všech válcích. Za pět těchto dolarů získáte až 100násobek sázky!

 

5 Burning Heart

5 Burning Heart je hra s 5 válci a 5 fixními výherními liniemi. I u této slotovky platí, že výherní kombinace jsou počítány, s výjimkou symbolů SCATTER, zleva doprava od válce nejvíce vlevo a symboly musejí být za sebou. U symbolů SCATTER nezáleží na jejich pozici na válcích. Platná je vždy jen nejvyšší výherní kombinace na jedné linii. Výhry z jednotlivých linií se sčítají.

Kromě chutného ovoce, se můžete těšit na opravdu srdeční zážitek, který vám přinese symbol WILD – srdce. Ty se sice mohou objevit jen na prostředních třech válcích, ale když padnou do výherní kombinace, roztáhnou se přes celé válce. Doplňuje výherní kombinace na své linii u všech symbolů s výjimkou symbolu Scatter. Právě symbol SCATTER se i zde objeví hned dvakrát – fialovou hvězdu můžete potkat kdekoli na 1., 2. a 5. válci, kde navýší až 20x sázky. Druhým je zlatý dolar, ten však, na rozdíl od hvězd, můžete zachytit na všech válcích. Za pět těchto dolarů získáte až 100násobek sázky!

 

Age of Troy

Trojský kůň, který vám přinese bohatství, překrásná Helen a chrabrý Paris. Na to vše se můžete těšit v Age of Troy – dobrodružné pětiválcovce s 20 výherními liniemi.

Narazit můžete právě i na zmiňovaného Trojského koně, ale bát se ho v tomto případě nemusíte. Funguje zde jako symbol WILD a  doplňuje výherní kombinace na své linii u všech symbolů s výjimkou symbolu Scatter. Právě SCATTER se obrazuje se pouze na 1., 3. a 5. válci a 3 Scattery spouští 12 volných otočení – freespins.

 

40 Mega Clover

Jak už napovídá název této hry, jedná se o pětiválcový herní automat, který nabízí 40 výherních linií. Na nich se bude točit nejen klasické ovoce, ale i symboly, jako jsou dolary, zlaté podkovy, zvonky nebo sedmičky. Pořádné štěstí vám však přinese čtyřlístek – ten funguje jako symbol WILD a zároveň vyplácí výhry sám o sobě. 5 takových symbolů může vynést až 50násobek. Nechybí ani SCATTER symbol, který je zde v podobě fialové hvězdy. Může padnout na všech válcích a pokud jich zachytíte rovnou 5, můžete se těšit z 400násobku své sázky!

 

Hot Deco

Poslední hra, kterou si dnes představíme, je Hot Deco – slotovka se 3 válci a s třemi symboly na každém válci. Počet kombinací Reel Ways pay je 27. Sázka na Reel Ways pay je 5.

Celková sázka ve hře Reel ways pay se rovná sázce vynásobené multiplikátorem sázky. Výherní kombinace může obsahovat pouze jeden symbol v aktivní pozici z každého následujícího válce. Všechny výhry jsou za kombinace stejných symbolů. Výherní kombinace se počítají zleva doprava od levého válce. Stejný symbol v různých pozicích na stejném válci vyhrává znovu stejnou výherní kombinaci. Výhry za výherní kombinace se násobí multiplikátorem sázky. Výherní kombinace mohou vyhrát několikrát. Tato hra je náhodná a dovednost ani obratnost hráče nemá na její výsledek vliv. Pokud je na všech válcích 9 symbolů stejného typu, celková výhra se násobí x2.

 

Pravidla a podmínky akce Double Bonus:

  • Tato akce je určena pouze pro registrované hráče online casina 69GAMES.cz, kteří mají platné plné konto a mohou provádět herní sázky.
  • Akce probíhá pouze 03. 07. 2024 od 00:00:00 do 23:59:00.
  • Hráči mohou získat 25 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během 03. 07. 2024 aktivují Double Bonus – 25 FS v sekci Bonusy na webu 69GAMES.cz, vloží na své herní konto částku alespoň 250 Kč a provedou sázky v hodnotě svého vkladu (tj. 250 Kč) na jakékoliv hře na stránkách 69GAMES.cz, kromě rulety.
  • Hráči mohou získat 75 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během 03. 07. 2024 aktivují Double Bonus – 75 FS v sekci Bonusy na webu 69GAMES.cz, vloží na své herní konto částku alespoň 750 Kč, a následně uskuteční sázky v hodnotě svého vkladu (tj. 750 Kč) na novinkách: 100 Super Hot, Amazons´Battle, Rise of RA, 20 Burning Hot, Great 27, Shining Crown, 5 Burning Heart, Age of Troy, 40, Mega Clover, Hot Deco.
  • Na splnění podmínek má hráč 6 hodin od aktivace bonusu.
  • Vklady provedené bankovním převodem se mohou na hráčském účtu objevit v různém čase, a to v návaznosti na všeobecných obchodních podmínkách konkrétní banky. Pořadatel akce 69GAMES a.s. proto nenese zodpovědnost za dobu, za kterou bude na hráčský účet připsán vklad provedený právě bankovním převodem.
  • Výši provedených sázek si každý hráč může zkontrolovat ve svém herním kontě v sekci Herní historie.
  • Platnost všech freespinů (zatočení zdarma) je do 03. 07. 2024 23:59:00.
  • Pokud hráč nestihne do tohoto data freespiny využít, automaticky propadají.
  • Hodnota jednoho freespinu (zatočení zdarma) je 1 Kč..
  • Freespiny (zatočení zdarma) jsou k dispozici pouze v módu hry za reálné peníze, nikoliv v demo verzi hry „Vyzkoušet hru“.
  • Všechny případné výhry ze zatočení zdarma jsou ihned připisovány do reálného finančního zůstatku na hráčském účtu a je možno s nimi sázet nebo je vybrat.
  • Každý hráč se může akce probíhající 03. 07. 2024 zúčastnit pouze jednou.
  • Pořadatel akce 69GAMES a.s. si vyhrazuje právo tuto akci kdykoliv v jejím průběhu změnit, pozastavit nebo zrušit.