Poslední výhry

 všechny příspěvky

Nové Joker hry

Tento týden jsme si pro vás připravili 5 nových her od dodavatele MOD elektronik! A k tomu již tradičně – 100 FS do hry.

Jak freespiny získáte?

Stačí během 26. 06. 2024 splnit následující podmínky akce a celkem 100 FS je vašich:

A co za novinky spouštíme? Pojďme si je představit:

JOKER IN PRISON 81

Jedná se o válcovou hru se čtveřicí herních válců, které mají osmdesát jedna herních linií. Hra spočívá v sestavení symbolů do minimálně jedné až maximálně osmdesáti jedné výherní linie. Výherní linie platí pouze zleva doprava, počínaje od válce nejvíce zleva. Výherní linie se skládá ze tří nebo čtyř shodných výherních symbolů následujících za sebou. Vyplácena je pouze nejvyšší výhra z výherní kombinace z každé výherní linie.

Symbol Joker má dvě funkce. První funkcí je, že nahrazuje všechny ostatní symboly. Druhou funkcí je, že pokud se symbol Joker objeví ve výherní pozici, uvězní výherní symboly na válcích a následuje jedna bonusová otočka válců. Tato situace se může několikrát opakovat a to v případě, že se během bonusové otočky válců objeví nový symbol Joker. Bonusová otočka není spuštěna v případě, že jsou všechny symboly na válcích výherní. Při bonusovém otočení nedochází k odečtení sázky. Pro výpočet výhry z bonusového otočení se použije sázka ze hry, v rámci které bylo spuštěno.

 

100

Jedná se o válcovou hru se šesticí herních válců, které mají sto herních linií. Hra spočívá v sestavení symbolů do minimálně jedné až maximálně sté výherní linie. Výherní linie platí pouze zleva doprava, počínaje od válce nejvíce zleva. Výherní linie se skládá ze dvou, tří, čtyř, pěti nebo šesti shodných výherních symbolů následujících za sebou. Vyplácena je pouze nejvyšší výhra z výherní kombinace z každé výherní linie.

Symbol 100 nahrazuje všechny symboly. Když je symbol 100 součástí výherní linie, rozhoří se postupně vždy na čtyři symboly válce, na kterém padl, tím je nahradí a zvyšuje celkovou výhru. Symbol 100 tedy zaplní příslušný válec zobrazený na monitoru, na kterém padl. K tomuto rozhoření dochází pouze tehdy, když je tím docíleno výherní kombinace. Symboly Čtyřlístek a Hvězda platí kdekoliv.

 

27

Jedná se o válcovou hru s trojicí herních válců, které mají dvacet sedm herních linií. Hra spočívá v sestavení symbolů do minimálně jedné až maximálně dvaceti sedmi výherních linií. Výherní linie platí pouze zleva doprava, počínaje od válce nejvíce zleva. Výherní linie se skládá ze tří shodných výherních symbolů následujících za sebou. Vyplácena je pouze nejvyšší výhra z výherní kombinace z každé výherní linie.

Hra obsahuje symbol 27. Tento symbol má dvě funkce. První funkcí je, že nahrazuje všechny ostatní symboly. Druhá je, že násobí výhru na výherní linii, kterou pomáhá utvořit, na dvojnásobek. Pokud se na výherní linii nacházejí dva symboly 27, je výhra čtyřnásobná. Při každé výhře se vyhrávající symboly otočí a shoří. Na jejich místo se posunou symboly, které jsou nad nimi. Tato situace se může několikrát opakovat. Pokud symboly poté nesestaví další výherní kombinaci, je celá výhra automaticky připsána do políčka KREDIT.

 

243

Jedná se o válcovou hru s pěticí herních válců, které mají dvě stě čtyřicet tři herních linií. Hra spočívá v sestavení symbolů do minimálně jedné až maximálně dvě stě čtyřicáté třetí výherní linie. Výherní linie platí pouze zleva doprava, počínaje od válce nejvíce zleva. Výherní linie se skládá ze tří, čtyř nebo pěti shodných výherních symbolů následujících za sebou. Vyplácena je pouze nejvyšší výhra z výherní kombinace z každé výherní linie.

Hra obsahuje symbol 243. Tento symbol má dvě funkce. První funkcí je, že nahrazuje všechny ostatní symboly. Druhá je, že násobí výhru na výherní linii, kterou pomáhá utvořit, na dvojnásobek. Pokud se na výherní linii nacházejí dva symboly 243, je výhra čtyřnásobná. Když se na výherní linii nacházejí tři symboly 243, je výhra osminásobná. Když se na výherní linii nacházejí čtyři symboly 243, je výhra šestnáctinásobná. Při každé výhře se vyhrávající symboly otočí a shoří. Na jejich místo se posunou symboly, které jsou nad nimi. Tato situace se může několikrát opakovat. Pokud symboly poté nesestaví další výherní kombinaci, je celá výhra automaticky připsána do políčka KREDIT.

 

JOKER TWINS

Jedná se o válcovou hru s trojicí herních válců, které mají pět herních linií. Hra spočívá v sestavení symbolů do minimálně jedné až pěti výherních linií. Výherní linie platí pouze zleva doprava, počínaje od válce nejvíce zleva. Výherní linie se skládá ze tří shodných výherních symbolů následujících za sebou. Vyplácena je pouze nejvyšší výhra z výherní kombinace z každé výherní linie.

Symbol Joker nahrazuje všechny ostatní symboly kromě symbolu Bonus Joker. Symbol Bonus Joker nahrazuje všechny ostatní symboly kromě symbolu Joker. Pří získání tří symbolů Bonus Joker na výherní linií získává hráč od 5 do 15 bonusových otočení. Počet bonusových otočení je zobrazen na spodním monitoru v okně BONUS GAME. Při bonusovém otočení nedochází k odečtení sázky. Pro výpočet výhry z bonusového otočení se použije sázka ze hry, v rámci které bylo spuštěno. V rámci bonusových otočení platí symbol Bonus Joker kdekoliv, tzn. že hráč vyhrává za každý jeho výskyt.

 

Pravidla a podmínky akce Double Bonus:

  • Tato akce je určena pouze pro registrované hráče online casina 69GAMES.cz, kteří mají platné plné konto a mohou provádět herní sázky.
  • Akce probíhá pouze 26. 06. 2024 od 00:00:00 do 23:59:00.
  • Hráči mohou získat 25 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během 26. 06. 2024 aktivují Double Bonus – 25 FS v sekci Bonusy na webu 69GAMES.cz, vloží na své herní konto částku alespoň 250 Kč a provedou sázky v hodnotě svého vkladu (tj. 250 Kč) na jakékoliv hře na stránkách 69GAMES.cz, kromě rulety.
  • Hráči mohou získat 75 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během 26. 06. 2024 aktivují Double Bonus – 75 FS v sekci Bonusy na webu 69GAMES.cz, vloží na své herní konto částku alespoň 750 Kč, a následně uskuteční sázky v hodnotě svého vkladu (tj. 750 Kč) na novinkách: Joker in prison 81, 100, 27, 243, Joker Twins
  • Na splnění podmínek má hráč 6 hodin od aktivace bonusu.
  • Vklady provedené bankovním převodem se mohou na hráčském účtu objevit v různém čase, a to v návaznosti na všeobecných obchodních podmínkách konkrétní banky. Pořadatel akce 69GAMES a.s. proto nenese zodpovědnost za dobu, za kterou bude na hráčský účet připsán vklad provedený právě bankovním převodem.
  • Výši provedených sázek si každý hráč může zkontrolovat ve svém herním kontě v sekci Herní historie.
  • Platnost všech freespinů (zatočení zdarma) je do 26. 06. 2024 23:59:00.
  • Pokud hráč nestihne do tohoto data freespiny využít, automaticky propadají.
  • Hodnota jednoho freespinu (zatočení zdarma) je 1 Kč..
  • Freespiny (zatočení zdarma) jsou k dispozici pouze v módu hry za reálné peníze, nikoliv v demo verzi hry „Vyzkoušet hru“.
  • Všechny případné výhry ze zatočení zdarma jsou ihned připisovány do reálného finančního zůstatku na hráčském účtu a je možno s nimi sázet nebo je vybrat.
  • Každý hráč se může akce probíhající 26. 06. 2024 zúčastnit pouze jednou.
  • Pořadatel akce 69GAMES a.s. si vyhrazuje právo tuto akci kdykoliv v jejím průběhu změnit, pozastavit nebo zrušit.