Poslední výhry

 všechny příspěvky

2 nové hry a FS k tomu

Jste připraveni na další nové hry? Chybět nebudou ani freespiny! Můžete získat až 125 Kč ve FS do hry Dakar Dream!

 

Jak freespiny získáte?

Stačí během úterý 12. 03. 2024 splnit následující podmínky akce a celkem 75 FS je vašich:

Kompletní pravidla a podmínky této akce naleznete na konci článku a zároveň u obou úterních bonusů.

Tento týden vás čekají další 2 hry. Pojďme si je představit:

Football on Fire

Jste fotbalovým fanouškem? Pak je pro vás tato pecka od Kajotu jako stvořená! Football on Fire je 5 válcová hra se 3 sloty na válci a 5 výherními liniemi s bonusovou hrou Free spins, Wild a Scatter symbolem. Výhry jsou platné zleva doprava, kromě symbolu KOPAČÁK (SCATTER), který platí kdekoli na válcích. Výherní kombinace a výplaty se provádí dle Výherní tabulky. Během jedné hry je možné získat výhru na více výherních liniích, to znamená, že výhry jsou sčítány. Platí pouze nejvyšší výhra na výherní linii. Symbol JOKER nahrazuje všechny symboly s výjimkou symbolu KOPAČÁK (SCATTER). Za 2 nebo více symbolů SCATTER kdekoliv na válcích obdrží hráč SCATTER výhru. SCATTER symboly se nemusí nacházet na výherní linii.  A nechybí ani bonusovka! Za tři nebo více symbolů SCATTER si hráč vybere jeden z těchto TERČŮ na obrazovce. Každý z TERČŮ ukrývá určitý počet FREE SPINS. Výhry během této bonusové hry jsou trojnásobné, úměrně sázce na hru, která spustila otočky zdarma. V průběhu této bonusové hry je možné získat další otočky zdarma.

 

Simply Hot 4

Simply Hot 4 je 5 válcová hra se 4 symboly na válci a s hrou na 4 výherní linie. Výhry jsou platné zleva doprava. Během hry lze vyhrát na více výherních liniích, tyto výhry jsou sčítány. Platná je nejvyšší výhra na výherní linii. Nahrazuje libovolný symbol kromě symbolu HVĚZDA. Pokud symbol nelze nahradit, vyhodnotí se jako symbol JOKER. Za 3 nebo více symbolů SCATTER obdrží hráč výhru SCATTER. Symboly SCATTER nemusí být uspořádány v jedné výherní linii. Tato výhra se přičte k výhrám ze zbylých výherních linií.

_____________________________________________________________________

Pravidla a podmínky akce Úterní Double:

  • Tato akce je určena pouze pro registrované hráče online casina 69GAMES.cz, kteří mají platné plné konto a mohou provádět herní sázky.
  • Akce probíhá pouze v úterý 12. 03. 2024 od 08:00:00 do 23:59:00.
  • Hráči mohou získat 25 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během úterý 12. 03. 2024 aktivují bonus Úterní Double – 25 FS v sekci Bonusy na webu 69GAMES.cz, vloží na své herní konto částku alespoň 250 Kč a provedou sázky v hodnotě svého vkladu (tj. 250 Kč) na novinkách: Football on Fire, Simply Hot 4
  • Hráči mohou získat 50 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během úterý 12. 03. 2024 aktivují bonus Úterní Double – 50 FS v sekci Bonusy na webu 69GAMES.cz, vloží na své herní konto částku alespoň 1000 Kč, a následně uskuteční sázky v hodnotě svého vkladu (tj. 1000 Kč) na jakékoliv hře na stránkách 69GAMES.cz, kromě rulety.
  • Na splnění podmínek má hráč 6 hodin od aktivace bonusu.
  • Vklady provedené bankovním převodem se mohou na hráčském účtu objevit v různém čase, a to v návaznosti na všeobecných obchodních podmínkách konkrétní banky. Pořadatel akce 69GAMES a.s. proto nenese zodpovědnost za dobu, za kterou bude na hráčský účet připsán vklad provedený právě bankovním převodem.
  • Výši provedených sázek si každý hráč může zkontrolovat ve svém herním kontě v sekci Herní historie.
  • Po splnění podmínek budou freespiny (zatočení zdarma) okamžitě dostupné ve hře Dakar Dream.
  • Platnost všech freespinů (zatočení zdarma) je do úterý 12. 03. 2024 23:59:00.
  • Pokud hráč nestihne do tohoto data freespiny využít, automaticky propadají.
  • Hodnota jednoho freespinu (zatočení zdarma) bonusu Double 25 FS je 1 Kč.
  • Hodnota jednoho freespinu (zatočení zdarma) bonusu Double 50 FS je 2 Kč.
  • Freespiny (zatočení zdarma) jsou k dispozici pouze v módu hry za reálné peníze, nikoliv v demo verzi hry „Vyzkoušet hru“.
  • Všechny případné výhry ze zatočení zdarma jsou ihned připisovány do reálného finančního zůstatku na hráčském účtu a je možno s nimi sázet nebo je vybrat.
  • Každý hráč se může akce probíhající v úterý 12. 03. 2024 zúčastnit pouze jednou.
  • Pořadatel akce 69GAMES a.s. si vyhrazuje právo tuto akci kdykoliv v jejím průběhu změnit, pozastavit nebo zrušit.