Poslední výhry

 všechny příspěvky

Další várka novinek

Konečně je tu úterý a s ním přichází i pravidelná várka novinek a Freespinů k tomu!

 

 

Jak freespiny získáte?

Stačí během úterý 14. 11. 2023 splnit následující podmínky akce a celkem 150 FS je vašich:

  • aktivujete si bonus, následně na své herní konto vložíte alespoň 500 Kč, protočíte stejnou částku (tj. 500 Kč) na novinkách od dodavatele Casimi a my vám připíšeme 50 freespinů do hry Dakar Dream
  • aktivujete si bonus, následně na své herní konto vložíte alespoň 1000 Kč, protočíte stejnou částku (tj. 1000 Kč) na jakékoliv hře a my vám připíšeme 100 freespinů do hry Dakar Dream

Kompletní pravidla a podmínky této akce naleznete na konci článku.

 

Pojďme si nyní představit naše žhavé novinka:

Joker Boom

Tato výbušná čtyřválcová hra s třemi symboly na válci a hrou na 81 výherních linií. Tato dynamická hra z dílny Kajot vás rozhodně nenechá chladnými. Výhry jsou platné zleva doprava a během jedné hry je možné získat výhru na více výherních liniích, to znamená, že výhry jsou sčítány. Platí pouze nejvyšší výhra na výherní linii. Ani zde nechybí WILD symbol v podobě Joker BAR, který nahrazuje všechny symboly včetně symbolu HVĚZDA (SCATTER). Pokud se získaný symbol JOKER BAR (WILD) nestane v dané hře ihned součástí nějaké výherní kombinace, zůstává na své pozici ještě i v následující otočce.

Tato slotovka potěší i fanoušky bonusovek! 3 symboly HVĚZDA (SCATTER) aktivují 10, nebo 4 symboly HVĚZDA (SCATTER) 20 otáček JOKER BONUS. Pro aktivaci platí, že symbol HVĚZDA (SCATTER) musí být vždy právě jeden na jednom válci. Otočky JOKER BONUS nejsou otáčky zdarma. Hráči se za každou takovou otočku odečte aktuální sázka z pole KREDIT. Během otáček JOKER BONUS jsou všechny 3 symboly na prvním válci přeměněné v symbol JOKER. Během těchto bonusových her lze získat další otáčky JOKER BONUS.

 

 

Fruits Go Multiply

Fruits Go Multiply je ovocná slotovka s 5 válci. Tato hra z dílny Synot nabízí funkci Second Chance a Volné otáčky s rostoucím násobitelem. Hra má 20 statických výherních liní. Výherní kombinace se počítají na základě počtu po sobě jdoucích symbolů kdekoliv na výherní linii. Vyplácí se vždy jen nejvyšší výhra na výherní linii a výhry na liniích se připočítávají. Výherní kombinace a vyplácení výher jsou uvedeny ve Výherní tabulce.

Second Chance: Bonus symbol se objevuje na válcích 1, 3 a 5. 2 symboly Bonus spoušti funkci Second Chance, která následně přetočí válec s chybějícím 3. symbolem Bonus ještě jednou, pro další šanci vyhrát Volné otáčky.
Volné otáčky spouští 3 symboly Bonus a získáte tak 10 FS. Násobitel Volných otáček začíná na x1 a roste o x1 s každou další Volní otáčkou. Násobitel Volných otáček může růst až do maximálně x50. Během Volných otáček je možné spustit funkci Second Chance. Volné otáčky lze znovu spustit a jsou hrány se stejnou sázkou, jako kolo, ve kterém byly spuštěny. Během Volných otáček se používá jiná sada válců.

 

Fruity Gold 81

I tato další ovocná  slotovka je z dílny Synot. Fruity Gold 81TM je hra se 4 válci, která nabízí Mystery symbol, Wild symbol a Double Wild symbol. Hra má 81 možností výhry a ty jsou následně vypláceny za kombinace shodných symbolů na libovolné pozici na sousedících válcích počínaje na prvním válci zleva. Vyplácí se pouze nejdelší kombinace symbolů na výherní cestě (way) a výhry na výherních cestách se připočítávají. Výherní kombinace a vyplácení výher jsou uvedeny ve Výherní tabulce.
3 nebo 4 Mystery symboly na výherní cestě vyplácejí náhodnou výhru podle výherní tabulky. Během Mystery výhry nemůže dojít k žádné jiné výhře na výherních cestách.
Kromě symbolu WILD, který zde nahrazuje všechny ostatní symboly kromě symbolů Mystery a Double Wild, se můžete těšit i na symbol Double Wild! Výhry s nahrazujícím symbolem Double Wild se následně násobí x2.

 

9 Stars

Tato tříválcová hra s třemi symboly na válci a hrou na 5 výherních linií, je z dílny Kajot. Výhry jsou platné zleva doprava a je možné během jedné hry získat výhru na více výherních liniích, to znamená, že výhry jsou sčítány. Zajímavý je zde symbol HVĚZDA, který rozsvítí hvězdy na bonusovém poli a je zároveň i výherním symbolem. V případě výhry na všech 5 liniích (9 stejných symbolů na třech válcích) se výhry automaticky zdvojnásobí. Těšit se můžete i na zajímavou bonusovku – Kolo štěstí: Padne-li kdekoliv na válcích symbol hvězdy, rozsvítí se na Bonusovém poli příslušná hvězda, jejíž pozice odpovídá pozici na válcích. Takto se pokračuje až do rozsvícení všech hvězd v poli. Bonusová hra se spustí po rozsvícení všech 9 hvězd v poli. Hráč pak obdrží výhru kterou si vylosuje na výherním kole, kde vytočí zaprvé některý z výherních symbolů a zadruhé násobek z možností 2x, 4x, 8x, 10x. Výhra se pak vypočítá jako faktor vylosovaného symbolu krát vylosovaný násobek. Bonusové pole s hvězdamije spjato s výší sázky. Každá výše sázky má své vlastní bonusové pole.

 

 

Retro Wheels

Retro Wheels je 5 válcová hra se 4 sloty na válci s hrou na deset až padesát výherních linií, obsahující symboly Scatter a Wild. Výhry jsou platné zleva doprava a během jedné hry je možné vyhrát na více výherních liniích, znamená to, že jsou výhry sčítány. Platná je pouze nejvyšší výhra na linii. Symbol WILD v podobě Žolíka, se objevuje jen na prostředním válci a nahrazuje jakýkoli symbol kromě symbolu Hvězda (SCATTER). Za tři nebo více symbolů Hvězdy (SCATTER) hráč získá scatter výhru. Symboly SCATTER nemusí byt uspořádané na výherní linii, aby vytvořily výhru.

___________________________________________

Pravidla a podmínky akce:

  • Tato akce je určena pouze pro registrované hráče 69games.cz, kteří mají platné plné konto a mohou provádět herní sázky.
  • Akce probíhá pouze v úterý 14. 11. 2023.
  • Hráči mohou získat 50 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během úterý 14. 11. 2023 aktivují bonus, vloží na své herní konto částku alespoň 500 Kč a provedou sázky v hodnotě svého vkladu na novinkách: Joker Boom, Fruits Go Multiply, Fruity Gold 81, 9 Stars, Retro Wheels.
  • Hráči mohou získat 100 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během úterý 14. 11. 2023 aktivují bonus, vloží na své herní konto částku alespoň 1000 Kč, a následně uskuteční sázky v hodnotě svého vkladu na jakékoliv hře na stránkách 69GAMES, kromě rulety.
  • Na splnění podmínek má hráč 3 hodiny od aktivace bonusu.
  • Výši provedených sázek si každý hráč může zkontrolovat ve svém herním kontě v sekci Herní historie.
  • Po splnění podmínek budou freespiny (zatočení zdarma) okamžitě dostupné.
  • Platnost všech freespinů (zatočení zdarma) je do úterý 14. 11. 2023 23:59.
  • Pokud hráč nestihne do tohoto data freespiny využít, automaticky propadají.
  • Hodnota jednoho freespinu (zatočení zdarma) je 1 Kč.
  • Freespiny (zatočení zdarma) jsou k dispozici pouze v módu hry za reálné peníze, nikoliv v demo verzi hry „Vyzkoušet hru“.
  • Všechny případné výhry ze zatočení zdarma jsou ihned připisovány do reálného finančního zůstatku na hráčském účtu a je možno s nimi sázet.
  • Každý hráč se může akce probíhající v úterý 14. 11. 2023 zúčastnit pouze jednou.
  • Pořadatel akce 69GAMES a.s. si vyhrazuje právo tuto akci kdykoliv v jejím průběhu změnit, pozastavit nebo zrušit.