Poslední výhry

 všechny příspěvky

Další novinky z dílny Apollo a Kajot

Další várka novinek z dílny Apollo a Kajot je tady! Chybět opět nebudou ani Freespiny. Získat jich můžete až 150!

 

 

Jak freespiny získáte?
Stačí během úterý 07. 11. 2023 splnit následující podmínky akce a celkem 150 FS je vašich:

  • aktivujete si bonus, následně na své herní konto vložíte alespoň 500 Kč, protočíte stejnou částku (tj. 500 Kč) na novinkách od dodavatele Casimi a my vám připíšeme 50 freespinů do hry Dakar Dream
  • aktivujete si bonus, následně na své herní konto vložíte alespoň 1000 Kč, protočíte stejnou částku (tj. 1000 Kč) na jakékoliv hře a my vám připíšeme 100 freespinů do hry Dakar Dream

Kompletní pravidla a podmínky této akce naleznete na konci článku.

 

A na čem to tedy budete točit o 50 FS? Pojďme si jednotlivé novinky představit:

 

Aztec Mystery

Tato nová slotovka z dílny Apollo má dohromady 30 výherních řad. Cílem hry je otáčením válců získat dva až pět stejných symbolů umístěných na pěti válcích v alespoň jedné výherní linii. Výše výhry je přičtena do kreditu dle symbolů, které padly ve výherní linii, a tabulky výher umístěné na horní obrazovce.
WILD symbol: Symbol WILD nahrazuje jakýkoli symbol kromě symbolu SCATTER.
BONUS hra: 7 až 9 symbolů SCATTER spouští bonusovou hru s otočeními zdarma. V bonusové hře platí stejná výherní tabulka a stejné vyhodnocování výher jako v celé hře, s možností vyhrát další bonusová otočení, padne-li znovu 7 až 9 symbolů SCATTER.

 

 

Falcon God

Tato mystická hra má celkem 27 výherních linií a obsahuje hned několik specifických symbolů, které si představíme.
Symbol MIXER: Symbol MIXER se po zastavení válců změní na jeden z možných symbolů: WILD, 2x MULTIPLIER, 3x MULTIPLIER, 4x MULTIPLIER, RESPIN nebo MYSTERY.
Symbol WILD: Symbol WILD nahrazuje jakýkoli symbol kromě symbolů MYSTERY, RESPIN, MIXER, 2X MULTIPLIER, 3X MULTIPLIER a 4X MULTIPLIER.
Symbol MULTIPLIER: Symbol MULTIPLIER vynásobí výhru za celou obrazovku. Pokud je symbolů MULTIPLIER na obrazovce více, pak se výhra násobí každým z nich. Symbol RESPIN:
V případě, že padne symbol RESPIN, získává hráč jedno otočení válci zdarma.
Symbol MYSTERY: Za každý samostatný symbol MYSTERY obdrží hráč výhru v rozsahu 2 – 20násobku sázky.

 

 

Stars

Stars je tříválcová hra z dílny Kajot na 27 výherních liniích (criss-cross). Výhry jsou platné zleva doprava. Je možné během jedné hry získat výhru na více výherních liniích, to znamená, že výhry jsou sčítány. Ani zde nechybí symbol WILD, který doplňuje kombinaci na výherní linii kromě té se symbolem MYSTERY. Pokud padne 1 symbol WILD na výherní linii, pak se výhra z doplněné výherní linie násobí x2, pokud padnou 2 symboly WILD, výhra se násobí x3. Součástí je i zajímavá bonusovka – Kolo štěstí: 3 symboly MYSTERY ve výherní linii aktivují bonusovou hru KOLO ŠTĚSTÍ. Hráč roztočí kolo a vylosuje si násobek (10x až 500x), který vynásobí hráči sázku na hru, která spustila bonusovou hru KOLO ŠTĚSTÍ.

 

 

 

Ultimate Crystals

Ultimate Crystals je pětiválcovka z dílny Kajot se třemi symboly a hrou na deseti výherních liniích. Výhry jsou platné zleva doprava a zprava doleva. Během jedné hry je možno získat výhru na více výherních liniích, to znamená, že výhry jsou sčítány. Na každé línii je platná nejvyšší výhra zleva a nejvyšší
výhra zprava. I v této slotovce symbol WILD nahrazuje jakýkoliv symbol a může se objevit pouze na druhém, třetím a čtvrtém válci. Jeden nebo více symbolů WILD na druhém, třetím a čtvrtém válci aktivuje funkci symbolu WILD. Během ní symboly WILD nahradí ostatní symboly na válci, který zůstane stát, pričemž ostatní válce provedou RESPIN zdarma. Zajímavé je i funkce RESPIN: Pokud se během RESPIN-u objeví nový symbol WILD, nahradí ostatní symboly na válci. Ten zůstane stát s ostatními symboly WILD, přičemž se provede další RESPIN. Po tom, co symbol WILD spustí RESPIN, se mohou objevit až 2 další symboly WILD, které spustí další RESPIN-y. Tedy maximálně 3 RESPIN-y. Během RESPIN-u jsou výhry úměrné sázce hry, v rámci níž byly bonusové otočení spuštěny.

 

 

Wanted!

Tato pětiválcová hra s hrou na 10 linií je z dílny Kajot. Výhry jsou platné zleva doprava kromě symbolu HVĚZDA (SCATTER) a SALOON BONUS, které platí kdekoliv na válcích. Během jedné hry je možné získat výhru na více výherních liniích, to znamená, že výhry jsou sčítány. Platí pouze nejvyšší výhra na výherní linii. Symbol wild je zde v podobě Šerifa a Šerifky. Nahrazují jakýkoliv symbol kromě symbolu SALOON BONUS a HVĚZDA (SCATTER). Opravdovou chuťovkou je Bonusová hra SALOON: 3 a více symbolů SALOON na válcích aktivují bonusovou hru SALOON. V bonusové hře hráč obdrží násobek výhry za symbol SALOON násobenou faktorem získaným na výherním kole v intervalu (x2 − x5).  Nepřijdete ani o Freespiny! 3, 4 nebo 5 symbolů HVĚZDA kdekoliv na válcích spouští otáčení zdarma (FREE SPINS). Počet FREE SPINS her je dán výherní tabulkou. Výhry během této FREE SPINS hry jsou dvojnásobné, úměrné sázce na hru, která spustila otáčení zdarma. V průběhu této bonusové hry je možné získat další otáčení zdarma.

___________________________________________

Pravidla a podmínky akce:

  • Tato akce je určena pouze pro registrované hráče 69games.cz, kteří mají platné plné konto a mohou provádět herní sázky.
  • Akce probíhá pouze v úterý 07. 11. 2023.
  • Hráči mohou získat 50 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během úterý 07. 11. 2023 aktivují bonus, vloží na své herní konto částku alespoň 500 Kč a provedou sázky v hodnotě svého vkladu na novinkách: Aztec Mystery, Falcon God, Stars, Ultimate Crystals, Wanted!.
  • Hráči mohou získat 100 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během úterý 07. 11. 2023 aktivují bonus, vloží na své herní konto částku alespoň 1000 Kč, a následně uskuteční sázky v hodnotě svého vkladu na jakékoliv hře na stránkách 69GAMES, kromě rulety.
  • Na splnění podmínek má hráč 3 hodiny od aktivace bonusu.
  • Výši provedených sázek si každý hráč může zkontrolovat ve svém herním kontě v sekci Herní historie.
  • Po splnění podmínek budou freespiny (zatočení zdarma) okamžitě dostupné.
  • Platnost všech freespinů (zatočení zdarma) je do úterý 07. 11. 2023 23:59.
  • Pokud hráč nestihne do tohoto data freespiny využít, automaticky propadají.
  • Hodnota jednoho freespinu (zatočení zdarma) je 1 Kč.
  • Freespiny (zatočení zdarma) jsou k dispozici pouze v módu hry za reálné peníze, nikoliv v demo verzi hry „Vyzkoušet hru“.
  • Všechny případné výhry ze zatočení zdarma jsou ihned připisovány do reálného finančního zůstatku na hráčském účtu a je možno s nimi sázet.
  • Každý hráč se může akce probíhající v úterý 07. 11. 2023 zúčastnit pouze jednou.
  • Pořadatel akce 69GAMES a.s. si vyhrazuje právo tuto akci kdykoliv v jejím průběhu změnit, pozastavit nebo zrušit.