Poslední výhry

 všechny příspěvky

Nové hry

Máme tu další várku novinek a s nimi můžete získat i 150 FS do hry!

Jak freespiny získáte?

Stačí během úterý 26. 12. 2023 splnit následující podmínky akce a celkem 150 FS je vašich:

  • aktivujete si bonus, následně na své herní konto vložíte alespoň 500 Kč, protočíte stejnou částku (tj. 500 Kč) na novinkách a my vám připíšeme 50 freespinů do hry Dakar Dream
  • aktivujete si bonus, následně na své herní konto vložíte alespoň 1000 Kč, protočíte stejnou částku (tj. 1000 Kč) na jakékoliv hře a my vám připíšeme 100 freespinů do hry Dakar Dream

Kompletní pravidla a podmínky této akce naleznete na konci článku.

Teď se pojďme mrknout, co za novinky spouštíme:

 

Masters Of Eclipse

Masters of Eclipse je hra s 5 válci a 40 výherními liniemi z dílny Synot. Symbol WILD nahrazuje všechny symboly kromě symbolu BONUS a těšit se můžete na volné točky! 3 symboly BONUS totiž spustí volné otáčky dle výherní tabulky. Během volných otáček mají WILD symboly náhodný násobitel x1, x2 nebo x3, který se změní pokaždé, když jde WILD symbol nahoru. Každá výhra z výherní linie se násobí součtem násobitelů Wild na dané výherní linii. Volné otáčky začínají bez WILD symbolů na obrazovce.Volné otáčky jsou hrány zdarma se stejnou sázkou, jako kolo, ve kterém byly spuštěny. Zajímavou bonusovkou je zde Zatmění: Když Wild symbol padne na MoE (Masters of Eclipse) symbol, spustí se bonus Eclipse. Wild symbol se rozšíří na všechny sousední pozice na obrazovce a vytvoří až 9 extra WILD symbolů. Extra WILD symboly po otočení zmizí.

 

Respin Joker 243

Respin Joker 243 je hra s 5 válci a 243 možnostmi výhry, opět od výrobců Synot. Symbol WILD i zde již tradičně nahrazuje všechny další symboly a opravdovou specialitou této hry je funkce Sticky Wild Respin! Výherní kombinace, jejichž součástí je WILD symbol, zůstávají na místě a hráč získává volné otočení (respin) zdarma. Když se během respinů neobjeví žádný nový WILD symbol, funkce Sticky Wild Respins končí. Respin nelze znovu spustit když jsou všechny válce plné výherních kombinací. Výhry jsou vypláceny před a po každém respinu. Respin je hrán zdarma se stejnou sázkou jako herní kolo, které spustilo respin.

 

Firebird 27

Firebird 27 je hra s 3 válci a 27 výherními liniemi z dílny Synot. Možná tuto horkou slotovku již znáte z její druhé verze Firebird Double 27. Symbol WILD je zde divoce žhavý a nahrazuje všechny další symboly. Otestujte tuto vysoce hořlavou hru a vytočte si žhavé výhry!

 

Vegas 27 Street

VEGAS 27 STREET je klasický výherní automat s třemi válci a třemi řadami z dílny Kajot. Hra obsahuje 27 výherních řad. Mimo jiné ve hře naleznete celou řadu bonusů. Výherní kombinace platí zleva doprava. Během jedné hry můžete vyhrát na více výherních liniích. To znamená, že se výhry sčítají. Platí však pouze nejvyšší výhra na výherní linii. Zažijte pravé Vegas s Dvojitou výhrou! Pokud hráč získá výhru zároveň na všech 27 výherních liniích (plná obrazovka stejných symbolů) za stejný symbol, je výhra automaticky dvojnásobná. A chybět nebudou ani freespiny: Pokud se na válcích zastaví symboly VE, GAS, 27, spustí se bonusová hra s 10 otočkami zdarma. V průběhu bonusové hry se za každý symbol GAS zdvojnásobí celková dosavadní výhra z bonusové hry.

 

Simply Hot 10

Simply Hot 10 je 5 válcová hra se 4 symboly na válci a 10 výherními liniemi, také z dílny Kajot. Výhry jsou platné zleva doprava. Během hry lze vyhrát na více výherních liniích, tyto výhry jsou sčítány. Platná je nejvyšší výhra na výherní linii. Divoký symbol? Tak ten v této slotovce opravdu nechybí! WILD nahrazuje libovolný symbol kromě symbolu HVĚZDA. Pokud symbol nelze nahradit, vyhodnotí se jako symbol JOKER. A za 3 nebo více symbolů SCATTER obdrží hráč výhru SCATTER. Symboly SCATTER nemusí být uspořádány v jedné výherní linii. Tato výhra se přičte k výhrám ze zbylých výherních linií.

 

 

 

___________________________________________

Pravidla a podmínky akce:

  • Tato akce je určena pouze pro registrované hráče 69games.cz, kteří mají platné plné konto a mohou provádět herní sázky.
  • Akce probíhá pouze v úterý 26. 12. 2023.
  • Hráči mohou získat 50 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během úterý 26. 12. 2023 aktivují bonus, vloží na své herní konto částku alespoň 500 Kč a provedou sázky v hodnotě svého vkladu na novinkách: Masters Of Eclipse, Respin Joker 243, Firebird 27, Vegas 27 Street, Simply Hot 10.
  • Hráči mohou získat 100 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během úterý 26. 12. 2023 aktivují bonus, vloží na své herní konto částku alespoň 1000 Kč, a následně uskuteční sázky v hodnotě svého vkladu na jakékoliv hře na stránkách 69GAMES, kromě rulety.
  • Na splnění podmínek má hráč 3 hodiny od aktivace bonusu.
  • Výši provedených sázek si každý hráč může zkontrolovat ve svém herním kontě v sekci Herní historie.
  • Po splnění podmínek budou freespiny (zatočení zdarma) okamžitě dostupné.
  • Platnost všech freespinů (zatočení zdarma) je do úterý 26. 12. 2023 23:59.
  • Pokud hráč nestihne do tohoto data freespiny využít, automaticky propadají.
  • Hodnota jednoho freespinu (zatočení zdarma) je 1 Kč.
  • Freespiny (zatočení zdarma) jsou k dispozici pouze v módu hry za reálné peníze, nikoliv v demo verzi hry „Vyzkoušet hru“.
  • Všechny případné výhry ze zatočení zdarma jsou ihned připisovány do reálného finančního zůstatku na hráčském účtu a je možno s nimi sázet.
  • Každý hráč se může akce probíhající v úterý 26. 12. 2023 zúčastnit pouze jednou.
  • Pořadatel akce 69GAMES a.s. si vyhrazuje právo tuto akci kdykoliv v jejím průběhu změnit, pozastavit nebo zrušit.