Poslední výhry

 všechny příspěvky

Nové hry

Je tady úterý a sním přichází i další nálož novinek. Spouštíme celkem 5 nových her a k tomu získáte šanci vytočit si až 150 FS!

 

Jak freespiny získáte?

Stačí během úterý 28. 11. 2023 splnit následující podmínky akce a celkem 150 FS je vašich:

  • aktivujete si bonus, následně na své herní konto vložíte alespoň 500 Kč, protočíte stejnou částku (tj. 500 Kč) na novinkách a my vám připíšeme 50 freespinů do hry Dakar Dream
  • aktivujete si bonus, následně na své herní konto vložíte alespoň 1000 Kč, protočíte stejnou částku (tj. 1000 Kč) na jakékoliv hře a my vám připíšeme 100 freespinů do hry Dakar Dream

Kompletní pravidla a podmínky této akce naleznete na konci článku.

A co za pecky spouštíme? Pojďme si je představit:

 

Bonus Fruit

Doplňte svou dávku vitamínů s touto ovocnou peckou z dílny Tech4Bet. Čeká vás 5 válců s celkem 20 výherními liniemi. Ty se vyhodnocují zleva doprava a pro výhru potřebujete shodně 3, 4 nebo 5 stejných symbolů. Symbol WILD zde má podobu JOKERA. Ten doplňuje jakýkoliv symbol a násobí výhru: x2 – pokud je obsažen jeden symbol JOKER ve výherní kombinaci, x4 – pokud jsou obsaženy dva symboly JOKER ve výherní kombinaci, x8 – pokud jsou obsaženy tři symboly JOKER ve výherní kombinaci, x16 – pokud jsou obsaženy čtyři symboly JOKER ve výherní kombinaci. Opravdovou perličkou je však bonusovka: Bonusovou hru spouští tři obdržené symboly STAR (SCATTER). Hra probíhá v novém herním poli na druhém, třetím a čtvrtém válci v režimu criss-cross na 64 výherních linií. Po stisknutí tlačítka START BONUS se postupně roztočí 10 FREESPINů. Výhry se řídí podle výherní tabulky pro danou sázku, ve které byla bonusová hra obdržena.

 

Jamajka

Jamajka je tematická hra z přímořského poklidného prostředí a jejím tvůrcem je Vsaď a Hrej. Jedná se o válcovou hru s trojicí herních válců, které mají pět herních linií. Hra spočívá v sestavení symbolů do minimálně jedné až pěti výherních linií. Výherní linie platí pouze zleva doprava, počínaje od válce nejvíce zleva. Výherní linie se skládá ze tří shodných výherních symbolů následujících za sebou. Vyplácena je pouze nejvyšší výhra z výherní kombinace z každé výherní linie. Symbol Wild má dvě funkce. První funkcí je, že nahrazuje všechny ostatní symboly kromě symbolu Mystery. Druhou funkcí je, že kdekoliv na prostředním válci násobí výhru na dvojnásobek. Pokud padnou kdekoliv tři symboly Mystery, získává hráč náhodnou výhru v rozsahu daném tabulkou výher.

 

Night Sky

To není jízda, to je skutečný let noční oblohou. Tato válcová hra se čtveřicí otočných válců a dvěma sty padesáti šesti výherními liniemi je z dílny Vsaď a Hrej. Vyzkoušejte let noční oblohou, při kterém budete sbírat výhry nekonečné výše. Symbol Joker nahrazuje všechny ostatní symboly kromě symbolu BONUS GAME. Joker se skládá ze čtyř částí. Pokud se symbol Joker neobjeví celý, nahrazuje pouze jen svojí zobrazenou částí. Symbol Joker se může objevit pouze na druhém nebo třetím válci.
Jestliže padnou kdekoliv tři symboly BONUS GAME, získá hráč deset bonusových otočení. Při padnutí čtyř symbolů BONUS GAME, získá hráč patnáct bonusových otočení. Při bonusovém otočení nedochází k odečtení sázky. Pro výpočet výhry z bonusového otočení se použije sázka ze hry, v rámci které bylo spuštěno. Jste připraveni vzlétnout až na Měsíc pro pořádné výhry?!

 

Hook Up Joker

Tato pětiválcová hra na 40 výherních linií a čtyři sloty na každém válci je z dílny Tech4Bet. Všechny výherní kombinace jsou platné zleva doprava a vyplácena je pouze nejvyšší výherní kombinace na každé výherní linii.
Symbol JOKER (WILD) – nahrazuje všechny symboly vyjma symbolu HVĚZDY (SCATTER) a vytváří výherní kombinaci.
Feature HOOK UP – Pokud je po dopadu otočky na prvním válci na všech pozicích právě jeden symbol, pak se tento symbol objeví na všech
horizontálních pozicích mezi prvním válcem a tímto symbolem nebo symbolem JOKER (WILD) ve zbytku hracího pole.
Symbol HVĚZDA (SCATTER) – 3 obdržené symboly HVĚZDA (SCATTER) na alespoň 3 válcích spouští 5 volných otoček FREESPIN. Během
freespins je na celém prvním válci vždy symbol JOKER (WILD) a je tedy aktivována Feature – HOOK UP.

 

 

Wild Joker 60 Max

Tato sedmiválcová hra na 60 výherních linií a čtyři sloty na každém válci vás vtáhne do hry! Opět za ní stojí Tech4Bet a čekají vás v ní šťavnaté symboly. Všechny výherní kombinace jsou platné zleva doprava a vyplácena je pouze nejvyšší výherní kombinace na každé výherní linii.
Symbol ČTYŘLÍSTEK (WILD) – nahrazuje všechny symboly vyjma symbolu HVĚZDA (SCATTER) a vytváří výherní kombinaci.
Symbol HVĚZDA (SCATTER) – může být obdržen jen na 2, 3, 4, 5 a 6 válci. Pomocí 2, 3, 4 nebo 5 symbolů HVĚZDA (SCATTER) hráč získá dle
výherní tabulky daný počet bonusových her Winspins s garantovanou výhrou za každé otočení.

 

___________________________________________

Pravidla a podmínky akce:

  • Tato akce je určena pouze pro registrované hráče 69games.cz, kteří mají platné plné konto a mohou provádět herní sázky.
  • Akce probíhá pouze v úterý 28. 11. 2023.
  • Hráči mohou získat 50 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během úterý 28. 11. 2023 aktivují bonus, vloží na své herní konto částku alespoň 500 Kč a provedou sázky v hodnotě svého vkladu na novinkách: Bonus Fruit, Jamajka, Night Sky, Hook Up Joker, Wild Joker 60 Max.
  • Hráči mohou získat 100 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během úterý 28. 11. 2023 aktivují bonus, vloží na své herní konto částku alespoň 1000 Kč, a následně uskuteční sázky v hodnotě svého vkladu na jakékoliv hře na stránkách 69GAMES, kromě rulety.
  • Na splnění podmínek má hráč 3 hodiny od aktivace bonusu.
  • Výši provedených sázek si každý hráč může zkontrolovat ve svém herním kontě v sekci Herní historie.
  • Po splnění podmínek budou freespiny (zatočení zdarma) okamžitě dostupné.
  • Platnost všech freespinů (zatočení zdarma) je do úterý 28. 11. 2023 23:59.
  • Pokud hráč nestihne do tohoto data freespiny využít, automaticky propadají.
  • Hodnota jednoho freespinu (zatočení zdarma) je 1 Kč.
  • Freespiny (zatočení zdarma) jsou k dispozici pouze v módu hry za reálné peníze, nikoliv v demo verzi hry „Vyzkoušet hru“.
  • Všechny případné výhry ze zatočení zdarma jsou ihned připisovány do reálného finančního zůstatku na hráčském účtu a je možno s nimi sázet.
  • Každý hráč se může akce probíhající v úterý 28. 11. 2023 zúčastnit pouze jednou.
  • Pořadatel akce 69GAMES a.s. si vyhrazuje právo tuto akci kdykoliv v jejím průběhu změnit, pozastavit nebo zrušit.