Poslední výhry

 všechny příspěvky

MÁME PRO VÁS NOVÉ HRY OD SYNOTU

Další dvě hry, které jsme si pro vás v online casinu 69GAMES připravili má na svědomí společnost Synot. A jelikož je léto za dveřmi, vybrali jsme tentokrát pětiválcovky ze kterých na vás doslova dýchne atmosféra vzdálených exotických krajin. Monkey Slots a Rich Pirates. Pojdme se tedy na tyto novinky společně podívat o něco blíže.

Monkey Slots
První dnes představený titul nese název Monkey Slots a jedná se o vskutku hravý pětiválec s celkovým počtem 243 výherních linií. Hra je plná exotického ovoce, ale hlavní roli zde mají (jak už sám název napovídá) opice. Ty vám totiž ve hře samotné vydatně pomáhají. V případě nevýherní kombinace navíc existuje šance, že se spustí jedna z  funkcí „Monkey“ (Wild Monkey nebo Larky Monkey). O překvapení, které následuje, vás pochopitelně nechceme připravit. Hru si můžete vyzkoušet třeba hned zde.

Rich Pirates
Druhá novinka, kterou vám dnes chceme představit, nás společně přenese do světa pirátů. A jak je známo, tam kde jsou piráti, nemůžou chybět poklady. Respektive truhlice plné pokladů. Lákadel, které tahle hra přináší je ovšem daleko víc. Těšit se můžete na symbol WILD a také na volné otočky, kterých může být při troše štěstí až 25 a výhry v nich získané, mohou být znásobeny až 5x. Honbu za pokladem můžete odstartovat třeba hned.

Ať už se za exotikou vydáte s kteroukoliv hrou, my Vám jako vždy přejeme spoustu zábavy!

Vaše online casino 69GAMES!