Poslední výhry

 všechny příspěvky

FS s novou pětkou od Apollo!

Další nálož novinek je tu a s nimi možnost vytočit si až 150 freespinů!
Tentokrát sáhneme do dílny tvůrce Apollo…

Víte jak freespiny získáte?
Stačí během úterý 19. 09. 2023 splnit následující podmínky akce a celkem 150 FS je vašich:

  • aktivujete si bonus, následně na své herní konto vložíte alespoň 500 Kč, protočíte stejnou částku (tj. 500 Kč) na novinkách od Apollo a my vám připíšeme 50 freespinů do hry Dakar Dream
  • aktivujete si bonus, následně na své herní konto vložíte alespoň 1000 Kč, protočíte stejnou částku (tj. 1000 Kč) na jakékoliv hře a my vám připíšeme 100 freespinů do hry Dakar Dream

Kompletní pravidla a podmínky této akce naleznete na konci článku.

A na jaké pětici her si můžete minimálně 50 freespinů vytočit? Pojďme si je postupně představit:

 

PINKY CAT
Pětiválcová hra, v níž se sází na dva shodné symboly v 11 výherních liniích. Minimální sázka 5 Kč, maximální sázka 1000 Kč. Bonusové otočení zdarma a hromada speciálních symbolů – za zmínku stojí např. Ninja myš a psí detektiv, které vyplácí menší výhry už ve dvou. Jakmile jich vytočíte pět, nadělí vám 256 a 500násobek. Hrdinou hry je pak symbol růžové kočky, který funguje jako WILD a násobí výhry 2x. Pokud padne více WILD symbolů najednou, násobí se mezi sebou, takže závěrem může být vaše výhra znásobena až 16x! A to stále není vše. Kdykoliv může na plátno vyskočit Ninja myš, kopem z otočky odstranit symboly a nahradit je novými, aby vznikla lákavá výherní kombinace.

 

FRUTIKI TRIBE
Čtyřválcová hra, v níž se sází na čtyři shodné symboly v 81 výherních liniích. Minimální sázka 5 Kč, maximální sázka 1000 Kč. Speciální bonusové funkce – otočka zdarma pokaždé, když vyhrajete. Výherní symboly totiž vždy popraskají a jsou nahrazeny novými, které vám mohou přinést další výhru, což se může opakovat neomezeně dlouho, a to bez odečtení sázky. Celková výhra tak může pořádně narůstat. A co teprve, když se do hry vloží symbol WILD – ten kromě toho, že nahradí všechny ostatní symboly, vaši výhru ještě znásobí. Rovnice je jednoduchá, kolik symbolů WILD vytočíte, tolikrát víc získáte.

 

GLADORIUS
Pětiválcová hra, v níž̌ se sází́ na nejméně̌ dva shodné symboly v 5 výherních liniích. Minimální sázka 5 Kč, maximální sázka 1000 Kč. Speciální symboly z gladiátorských soubojů přináší parádní výhry. Pokud si např. vytočíte 5x symbol koruny z vavřínových větviček, vyplatí se vám 64násobek výhry. Gladiátorská zbroj a přilba vám přinese dokonce 128 a 256násobek sázky. Symbol WILD v podobě Gladiátora se může na válcích neomezeně roztáhnout na sousední pozice (vodorovně i svisle), což často končí rozšířením výherní kombinace, anebo vytvořením nové výhry. Hra má i speciální bonusovku v podobě mystery výhry. Pokud vám kdekoliv na válcích padne truhla a klíč, truhla se odemkne a výhra se násobí.

 

SMILING JOKER
Tříválcová hra, v níž se sází na tři shodné symboly ve 27 výherních liniích. Minimální sázka 5 Kč, maximální sázka 1000 Kč, nejvyšší možná výhra je až 135násobek sázky za zatočení. Speciální funkce – např. za výherní kombinaci složenou z melounů získáte 8násobek sázky. Kromě ovocných symbolů si můžete vytočit i symbol JOKER. Pokud vsadíte za méně než 10 Kč, funguje JOKER jako standardní výplatní symbol. Jestli se ale pustíte do sázek za 10 Kč a více, budete JOKER symboly moci využít i jako WILD symboly. Za sadu tří těchto symbolů získáte 10násobek sázky.

 

BOOFA
Pětiválcová hra, v níž se sází na dva shodné symboly v 10 výherních liniích. Minimální sázka 10 Kč, maximální sázka 1000 Kč. Vysoké výhry získáte za vytočení symbolů zlatá kniha a hlava faraona, anebo ještě vyšší za drsňáka s kloboukem. Pokud vám drsňák padne hned 5x, můžete si odnést 200 nebo 500násobek sázky. Speciálních funkcí je ve hře celá řada, např. 3 bonusovky. Wild symbolem je magická zlatá kniha – pokud si vytočíte rovnou 3 najednou, spojí se a vy získáte 10 freespinů. Ještě, než tato bonusová hra začne, náhodně se určí symbol, který se může roztáhnout a zvýšit tak velikost vaší výhry. Další peckou je padnutí třech symbolů modře zářícího scaraba, které pak nahradí herní pole se 7 velkými scaraby. Klikněte na jednoho ze 7 velkých scarabů a získejte náhodnou výhru. A pokud si vytočíte tři hlavy bohyně, získáte 2 točky na kole štěstí, které roztočíte stisknutím tlačítka START.

 


Pravidla a podmínky akce:

  • Tato akce je určena pouze pro registrované hráče 69games.cz, kteří mají platné plné konto a mohou provádět herní sázky.
  • Akce probíhá pouze v úterý 19. 09. 2023.
  • Hráči mohou získat 50 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během úterý 19. 09. 2023 aktivují bonus, vloží na své herní konto částku alespoň 500 Kč a provedou sázky v hodnotě svého vkladu na novinkách: Pinky Cat, Frutiki Tribe, Gladorius, Smiling Joker a Boofa.
  • Hráči mohou získat 100 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během úterý 19. 09. 2023 aktivují bonus, vloží na své herní konto částku alespoň 1000 Kč a provedou sázky v hodnotě svého vkladu na jakékoliv hře, kromě rulety, na stránkách 69GAMES.
  • Na splnění podmínek má hráč 3 hodiny od aktivace bonusu.
  • Výši provedených sázek si každý hráč může zkontrolovat ve svém herním kontě v sekci Herní historie.
  • Po splnění podmínek budou freespiny (zatočení zdarma) okamžitě dostupné.
  • Platnost všech freespinů (zatočení zdarma) je do úterý 19. 09. 23:59.
  • Pokud hráč nestihne do tohoto data freespiny využít, automaticky propadají.
  • Hodnota jednoho freespinu (zatočení zdarma) je 1 Kč.
  • Freespiny (zatočení zdarma) jsou k dispozici pouze v módu hry za reálné peníze, nikoliv v demo verzi hry „Vyzkoušet hru“.
  • Všechny případné výhry ze zatočení zdarma jsou ihned připisovány do reálného finančního zůstatku na hráčském účtu a je možno s nimi sázet.
  • Každý hráč se může akce probíhající v úterý 19. 09. 2023 zúčastnit pouze jednou.
  • Pořadatel akce 69GAMES a.s. si vyhrazuje právo tuto akci kdykoliv v jejím průběhu změnit, pozastavit nebo zrušit.