Poslední výhry

 všechny příspěvky

DVĚ NOVÉ HRY OD APOLLA

Není to tak dlouho, kdy jsme Vám představili nového dodavatel her, společnost Apollo. A jelikož víme, že se u Vás jejich hry těší velké oblibě, přinášíme do našeho online casina od tohoto výrobce další dvě herní novinky. Jedná se o tituly Slot Birds 81 a Turbo Slots 81. Pojďme se na ně teď polečně podívat trochu blíž.

SLOT BIRDS 81
Jedná se o volné pokračování jedné z nejpopulárnějších her od Apolla s názvem Slot Birds, tentokrát ovšem v oblíbené variantě 81. To znaméná 4 válce, 81 výherních línií a ověřený herní design, který si Vás získá hned na první pohled. K tomu si připočtěte další herní prvky jako jsou tetrisové propady, mystery win, divoký symbol WILD nebo bonusové free spiny a jistě nám dáte za pravdu, že tahle hra si svou fanouškovskou základnu vybuduje velmi rychle! …a to nejen mezi ornitology. Zahrajte si zde.

TURBO SLOTS 81
I v tomto případě se jedná o jedenaosmdesátkovou podobu oblíbené hry Turbo Slots. Těšit se můžete na působivé grafické zpracování inspirované industriálním sci-fi prostředím. Na lákavosti této hry jednoznačně přidává i celá řada populárních herních prvků jako jsou rozšiřující se symbol WILD nebo násobící symbol MILTIPLIER WILD. Za zmínku nepochybně stojí i zvuková stránka hry, která se vývojářům z Apollo Games rozhodně povedla. Dost už ale řečí, hru Turbo Slots 81 si můžete zahrát hned teď.

Věříme, že jsme se Vám i tentokrát trefili do vkusu a přejeme Vám jak jinak než parádní zábavu.

Vaše online casino 69GAMES