Poslední výhry

 všechny příspěvky

PŘEDSTAVUJEME VÁM HRY MULTI SPIN A WOODWOSE’S MAGIC

Nejnovější hry, které si na 69GAMES můžete zahrát patří do stáje společnosti e-gaming. Jedná se o dva herní tituly s názvy Multi Spin a Woodwose’s Magic. Pojďme se teď společně podívat, na co všechno se u těchto novinek můžete těšit. 

Multi Spin 

Ovocná čtyřválcovka s celkovým počtem 81 výherních linií. Možná si říkáte, že tohle už to bylo…Ale opak je pravdou, tahle hra se totiž pyšní prvkem, který jinde nenajdete. Jedná se o symbol MULTI SPIN. Každý tento symbol zvyšuje hodnotu tzv. Extra miltiplikátoru pro současnou sázku až šestinásobně (2x,4x,6x). Další dosažená výherní kombinace je tak násobena současnou hodnotou EXTRA MULTIPLIKÁTORU. No a díky tomu jsou pak vaše výhry o poznání lákavější. Jak to vypadá v praxi si můžete vyzkoušet zde.

Woodwose’s Magic 

Tento pětiválec, čítající celkem dvacet výherních linií je doslova pohádkový. Magický les, ve kterém se celá hra odehrává, totiž skýtá nejedno tajemství. Připraven je pro vás nejen divoký symbol WILD, ale také nejrůznější překvapení. O tom, co všechno se může stát, když padne mlha nebo se třeba objeví sojka se rozhodně musíte přesvědčit na vlastní kůži zde.

Hodně štestí ve hře vám přeje online casino 69GAMES!