Poslední výhry

 všechny příspěvky

DALŠÍ DVĚ NOVINKY OD APOLLA

O tom, že Apollo Games své hry po grafické stránce doslova dokonalé se snad zmiňovat ani nemusíme. Věřte tedy, že dnešní novinky budou dozajista lahodit nejen vašemu oku. Bonus Joker 2 a Blood, to jsou názvy nejnovějších her, které si můžete užít na 69GAMES! Pojďme si je tedy představit. 

Bonus Joker 2 

První herní titul potěší všechny milovníky fruitových trojválců. Pět výherních linií je prostě klasika, která neomrzí. Jak už ovšem sám název napovídá, hlavní role (pardon dvojrole) téhle herní pecky patří Jokerovi. Přesně tak, postava Jokera tu na Vás čeká hned ve dvojitém provedení. První je klasický Joker, který se jen tak pro Vaše potěšení čas od času roztáhne na celý válec a pak taky BONUS JOKER. Jeho specialitou je spuštění bonusových her (kterých může být až 15). A ty jak známo, stojí za to! Přesvědčte se na vlastní kůži zde.

Blood 

Pokud máte pro strach uděláno, bude novinka číslo dvě doslova vaše krevní skupina. Tento pětiválec s příznačným názvem Blood Vám kromě upírů, rakví a nejrůznějších okultních předmětů nabídne i něco ještě lákavějšího. Tím je expandující symbol WILD. Kdo by snad už měl tu čest, jistě ví, o čem mluvíme. Jak se říká, odvážnému štěstí přeje. Tak tedy račte vstoupit!

Ať vás jízda s námi baví i nadále vám přeje online casino 69GAMES!