Poslední výhry

 všechny příspěvky

DAKAR DREAM EXKLUZIVNĚ NA 69GAMES

Dnes Vám přinášíme opravdovou herní lahůdku, která byla vyvinuta exkluzivně pro online casino 69GAMES. Jak již samotný název napovídá, na své si tu přijdou zejména všichni fandové motorismu. Tahle horká novinka nás zavede do kouzelné krajiny plné písečných dun tolik typické pro legendární závod Rallye Dakar. Zapněte si tedy pásy, sešlápněte pedál až na podlahu a odstartujte s námi adrenalinovou jízdu plnou výher a vzrušení…
Pět válců, celkem dvacet výherních linií a populární prvky jako je symbol WILD nebo Scatter. To jsou základní parametry zbrusu nové hry Dakar Dream. Pojďme si ji ale společně představit o něco podrobněji.

Symbol WILD doplňuje jakýkoliv symbol a zároveň násobí výhru ve výherní kombinaci a to 2x, 4x, 8x nebo dokonce až 16x. To je závislé od toho, kolikrát se velbloud (který symbol WILD představuje) ve výherní linii zobrazí.
Ta opravdová jízda ovšem začíná ve chvíli, kdy se před Vámi na obrazovce třikrát zobrazí symbol SCATTER. Právě tato kombinace totiž spouští hned deset bonusových her.
Každá obdržená výherní kombinace v této jedné bonusové hře je zastavena a hráč obdrží extra dotočení zbývajících symbolů zdarma (tzv respin). Díky tomu tak máte šanci svou dosaženou výhru ještě zvýšit a to až do doby, kdy přijde první nevýherní kombinace a nebo dokud není celá obrazovka plná zastavených symbolů.

Tady už se bavíme o výhrách, které za trochu rizika rozhodně stojí, nemyslíte? Tímto bychom měli za sebou úspěšně absolvovaný prolog a teď už je čas odstartovat první ostrou etapu. Držíme palce a přejeme Vám při hře Dakar Dream spoustu zábavy… Hrát

V souvislosti s představením hry Dakar Dream jsme si pro Vás připravili také soutěž.

Všichni hráči, kteří mají v online casinu 69GAMES plné konto a protočí ve hře Dakar Dream v čase 18:00 až 21:00 hodin alespoň 69Kč se automaticky zařazují do slosování o věcné ceny. Pro tři výherce máme připraveny exkluzivní stylové doplňky (kšiltovka, tričko a mikina) z kolekce e-shopu LOPRAIS.CZ. Kompletní pravidla soutěže naleznete zde.

Výherci soutěže:

Vyherce PH2K, Kanonyr 8FC0, Strelec 9BS2

Gratulujeme!