Poslední výhry

 všechny příspěvky

Adventní kalendář 5. 12.

Pod dnešním políčkem se skrývá ne jeden, ale hned 3 bonusy a várka nových her k tomu!

Dnes vás čeká 5 nových her a dva bonusy, ve kterých můžete získat až 150 FS! Pokud si během 5.12. aktivujete oba tyto bonusy a splníte jejich podmínky, automaticky se vám 6. 12. odemkne třetí bonus, ve kterém můžete získat dalších 20 FS!

Jak freespiny získáte?

Stačí během úterý 05. 12. 2023 splnit následující podmínky akce a celkem 150 FS je vašich:

  • aktivujete si bonus, následně na své herní konto vložíte alespoň 500 Kč, protočíte stejnou částku (tj. 500 Kč) na novinkách a my vám připíšeme 50 freespinů do hry Dakar Dream
  • aktivujete si bonus, následně na své herní konto vložíte alespoň 1000 Kč, protočíte stejnou částku (tj. 1000 Kč) na jakékoliv hře a my vám připíšeme 100 freespinů do hry Dakar Dream
  • pokud si aktivujete a splníte podmínky obou bonusů výše, získáte přístup k Extra bonusu

Kompletní pravidla a podmínky této akce naleznete na konci článku.

A co za pecky spouštíme? Pojďme si je představit:

Xmas Secret

Jak název napovídá, v této hře se můžete těšit na vánoční atmosféru plnou dárků, vánočních ozdob a zvonků. To vše krásně podtrhne tématická hudba hrající v pozadí. Xmas Secret je hra s 5 válci, která nabízí Volné otáčky se Sticky Extra divokým symbolem. Hra má 40 statických výherních linií a výherní kombinace se počítají zleva doprava.Vyplácí se vždy jen nejvyšší výhra na aktivní výherní linii a výhry na liniích se připočítávají. Divoký symbol nahrazuje všechny symboly kromě Sticky Extra divokého symbolu a symbolu Free Spins. Objevuje se na válcích 2, 3, 4 a 5.
Opravdovou specialitou, této vánoční pecky, jsou Volné otáčky se Sticky Extra divokým symbolem. Extra divoký symbol nahrazuje všechny symboly.
Když na válcích zastaví 3 a více Free Spins symbolů během základní hry, vyhráváte Volné otáčky podle Výherní tabulky. Free Spins symbol během Volných otáček nespouští další Volné otáčky.
Během Volných otáček zůstávají nové Sticky Extra divoké symboly na své pozici až do konce Volných otáček. Každý nový Sticky Extra divoký symbol přidá další volnou otáčku. V případě, že Sticky Extra divoký symbol zastane na pozici s již přítomným Sticky Extra divokým symbolem, nezískáváte výhru, ani další Volné otáčky. Během Volných otáček lze získat maximálně 20 dodatečných volných otáček. Volné otáčky jsou hrány se stejnou sázkou jako hra, ve které byly spuštěny.

 

Gold O’clock

Pistole, lupa a záhadná žena v růžovém klobouku. Tak na co více ještě čekáte? Popadněte poznámkový blok a vžijte se do kůže detektiva, který řeší záhadu! Gold O’clock je pětiválcová slotovka s 10 výherními liniemi, ve které se výherní kombinace počítají zleva doprava a vyplácí se vždy jen nejvyšší výhra na výherní linii. Divoký symbol, který zde má podobu Důstojnického odznaku, nahrazuje všechny symboly kromě symbolu Bonus. Jak už sám název napovídá, můžete se těšit zejména na symbol Zlatých hodinek, které zde mají funkci Bonus symbolu a objevují se v jakékoli pozici na válcích. Pokud se 3, 4 nebo 5 Bonus symbolů objeví současně kdekoliv na válcích, spouští se Volné otáčky! Na začátku Volných otáček je vybrán násobitel Wild z rozmezí x1 – x12. V průběhu Volných otáček je sesbírán každý symbol Bonus, který se objeví na obrazovce. Sesbírání 4 symbolů Bonus udělí 2 Volné otáčky navíc a náhodný násobitel Wild x1 – x12, který se přidá k současnému násobiteli Wild. 4 symboly Bonus mohou být sesbírány nanejvýše 4 krát. Násobitel Wild může být až po x60. Násobitel Wild násobí každou výherní linii s Divokým symbolem. Volné otáčky jsou hrány zdarma se stejnou sázkou jako kolo, ve kterém byly spuštěny.

 

 

Joker 50 Deluxe

Máte širší záběr a 5 válců je pro vás málo? Pak je Joker 50 Deluxe hra přímo pro vás! Tato slotovka s ikonickým Jokerem se hraje na 6 válcích a nabízí Divoký symbol a symbol Scatter, který spouští Volné otáčky. Hra má 50 statických výherních linií. Výherní kombinace se počítají zleva doprava a vyplácí se vždy jen nejvyšší výhra na aktivní výherní linii.
Jak jsme již zmínili, nechybí ani Divoký symbol, který již standardně nahrazuje všechny symboly kromě symbolu Scatter. Těšit se můžete i na Volné točky! Pokud kdekoliv na válcích přistanou 3 nebo více symbolů Scatter, vyhráváte Volné otáčky podle Výherní tabulky. Volné otáčky lze znovu spustit a jsou hrány se stejnou částkou jako hra, ve které byly spuštěny.

 

Cheeser & Jesper

Jste fanoušky ikonického dua kočky a myši? Pak vás tato slotovka vtáhne do hry! Cheeser and Jasper je 5 válcová hra se 4 sloty na válci a 20 výherními liniemi obsahující bonusovou hrou Free spins a symbol Wild. Výhry jsou platné zleva doprava. Výherní kombinace a výplaty se provádí dle Výherní tabulky. Během jedné hry je možné získat výhru na více výherních liniích, to znamená, že výhry jsou sčítány. Platí pouze nejvyšší výhra na výherní linii. Automatické hraní automaticky odehraje zvolený počet her. Opravdovou zábavou jsou však Pasti! Kdykoli se na displeji objeví symbol Cheeser, náhodná past se umístí na tuto jeho pozici. Past tam zůstane, dokud na stejné pozici nedopadne symbol Jasper. Tímto se past aktivuje a symboly Wild se rozmístí podle typu aktivované pasti. Pokud symbol Cheeser zasáhne pozici, kde již je past umístěna, nic se nezmění, na pozici zůstane původní past. Nechybí však ani WILD symbol, který je zde krvavý – Blood nahrazuje všechny symboly kromě symbolu Cheeser (Scatter). A co Volné točky? Ty jsou tu taky! Dva nebo více symbolů Cheeser během normální hry, spustí Free Spins bonusovou hru s počátečním počtem 10ti bonusových her. Před samotným startem Free Spinů, Cheeser rozloží na válce 20 pastí. Každý symbol Jasper který dopadne během bonusové hry Free Spins aktivuje past a změní symboly ve Wild symboly. Pokud byla jedna nebo více pastí aktivována, Cheeser se znovu objeví a doplní chybějící pasti. Každá aktivovaná past znamená, že Jasperova duše je zachráněna. Po nasbíraní pěti duší, hráč obdrží dalších 5 otoček zdarma a deseti násobek své sázky. Během bonusové hry lze získat maximálně 5 dalších volných otáček. Na konci bonusové hry Free spins, pokud bylo zachráněno alespoň deset duší, se hráči zobrazí Kolo štěstí, ve kterém lze dodatečně vyhrát násobek sázky nebo násobek předchozích výher.

 

 

Simply Hot 40

Simply Hot 40 je 5 válcová hra se 4 symboly na válci a 40 výherními liniemi. Výhry jsou platné zleva doprava. Během hry lze vyhrát na více výherních liniích, tyto výhry jsou sčítány. Platná je nejvyšší výhra na výherní linii. Symbol Kajot Joker BAR (WILD) nahrazuje libovolný symbol kromě symbolu HVĚZDA. Pokud symbol nelze nahradit, vyhodnotí se jako symbol JOKER. Za 3 nebo více symbolů SCATTER obdrží hráč výhru SCATTER. Symboly SCATTER nemusí být uspořádány v jedné výherní linii. Tato výhra se přičte k výhrám ze zbylých výherních linií.

 

___________________________________________

Pravidla a podmínky akce:

  • Tato akce je určena pouze pro registrované hráče 69games.cz, kteří mají platné plné konto a mohou provádět herní sázky.
  • Akce probíhá pouze v úterý 05. 12. 2023.
  • Hráči mohou získat 50 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během úterý 05. 12. 2023 aktivují bonus, vloží na své herní konto částku alespoň 500 Kč a provedou sázky v hodnotě svého vkladu na novinkách: Xmas Secret, Gold o Clock, Joker 50 Deluxe, Cheeser & Jesper, Simply Hot 40.
  • Hráči mohou získat 100 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během úterý 05. 12. 2023 aktivují bonus, vloží na své herní konto částku alespoň 1000 Kč, a následně uskuteční sázky v hodnotě svého vkladu na jakékoliv hře na stránkách 69GAMES, kromě rulety.
  • Na splnění podmínek má hráč 3 hodiny od aktivace bonusu.
  • Výši provedených sázek si každý hráč může zkontrolovat ve svém herním kontě v sekci Herní historie.
  • Po splnění podmínek budou freespiny (zatočení zdarma) okamžitě dostupné.
  • Platnost všech freespinů (zatočení zdarma) je do úterý 05. 12. 2023 23:59.
  • Pokud hráč nestihne do tohoto data freespiny využít, automaticky propadají.
  • Hodnota jednoho freespinu (zatočení zdarma) je 1 Kč.
  • Freespiny (zatočení zdarma) jsou k dispozici pouze v módu hry za reálné peníze, nikoliv v demo verzi hry „Vyzkoušet hru“.
  • Všechny případné výhry ze zatočení zdarma jsou ihned připisovány do reálného finančního zůstatku na hráčském účtu a je možno s nimi sázet.
  • Hráči mohou získat přístup k Extra bonusu pouze pokud si během úterý 05. 12. 2023 aktivují oba bonusy (Úterní double 50 FS a Úterní double 100 FS) a splní jejich podmínky.
  • Tento Extra bonus bude po splnění podmínek k dispozici v sekci Bonusy 06. 12. od 12:00 do 23:59.
  • Každý hráč se může akce probíhající v úterý 05. 12. 2023 zúčastnit pouze jednou.
  • Pořadatel akce 69GAMES a.s. si vyhrazuje právo tuto akci kdykoliv v jejím průběhu změnit, pozastavit nebo zrušit.