Poslední výhry

 všechny příspěvky

Adventní kalendář 12. 12.

Pod dnešním políčkem se skrývá ne jeden, ale hned 3 bonusy a várka nových her k tomu!

Dnes vás čeká 5 nových her a dva bonusy, ve kterých můžete získat až 150 FS! Pokud si během 12. 12. aktivujete oba tyto bonusy a splníte jejich podmínky, automaticky se vám 13. 12. odemkne třetí bonus, ve kterém můžete získat dalších 20 FS!

Jak freespiny získáte?

Stačí během úterý 12. 12. 2023 splnit následující podmínky akce a celkem 150 FS je vašich:

  • aktivujete si bonus, následně na své herní konto vložíte alespoň 500 Kč, protočíte stejnou částku (tj. 500 Kč) na novinkách a my vám připíšeme 50 freespinů do hry Dakar Dream
  • aktivujete si bonus, následně na své herní konto vložíte alespoň 1000 Kč, protočíte stejnou částku (tj. 1000 Kč) na jakékoliv hře kromě rulety a my vám připíšeme 100 freespinů do hry Dakar Dream
  • pokud si aktivujete a splníte podmínky obou bonusů výše, získáte přístup k Extra bonusu

Kompletní pravidla a podmínky této akce naleznete na konci článku.

A co za pecky spouštíme? Pojďme si je představit:

 

81 Attila

Tato čtyřválcová hra na 81 výherních linií je z dílny Tech4Bet a rozhodně vás nenechá chladnými! Má tři sloty na každém válci a těšit se můžete na akčního fightera Attilu, který si jde pro vítězství! Všechny výherní kombinace jsou platné zleva doprava a vyplácena je pouze nejvyšší výherní kombinace na každé výherní linii. Výhry na výherních liniích jsou sčítány.
Feature – RESPIN: V případě libovolné nevýherní kombinace se symbolem Wild následuje RESPIN s tímto WILDEM. Symbol – Attila-tvář (WILD): Symbol Attila-tvář (WILD) nahrazuje všechny symboly a objevuje se pouze na 1. válci.
Symbol – „Splň sa mi senil“ (scatter): Za 3 nebo 4 symboly „Splň sa mi senil“ kdekoliv na válcích získává hráč bonusová otočení zdarma (FREESPINS) podle tabulky výher. Při bonusové hře se na celém prvním válci objeví symbol WILD a je zde po celou dobu FREESPINS. V průběhu bonusových otočení zdarma se výhry počítají podle výherní tabulky za sázku ve které byla bonusová otočení zdarma získána. V průběhu bonusových otočení zdarma není možné získat další bonusová otočení zdarma. Symbol “Splň sa mi senil” dává výhru, pokud se objeví alespoň na třech válcích. Na každém válci může být maximálně 1 symbol „Splň sa mi senil“.

 

256 Joker

Jak už název napovídá, tato čtyřválcová slotovka se pyšní rovnou 256 výherními liniemi. Tato hra z dílny Tech4Bet má čtyři sloty na každém válci a všechny výherní kombinace jsou platné zleva doprava. Vyplácena je pouze nejvyšší výherní kombinace na každé výherní linii a výhry na výherních liniích jsou sčítány. Výherní faktory v tabulce výher jsou násobeny celkovou sázkou. Nechybí symbol WILD, který doplňuje jakýkoliv symbol. Symbol HVĚZDA (SCATTER) – může být obdržen jen na 2 a 3 válci. Pomocí 2 symbolů HVĚZDA hráč získá, dle výherní tabulky, daný počet bonusových her (B.G.) s garantovanou výhrou za každé otočení.

 

 

Happy Nuts

Tato hravá ovocná slotovka je z dílny Apollo Games a cílem hry je otáčením válců získat tři stejné symboly v alespoň jedné z 27 výherních linií. Symboly tedy platí criss-cross. Výše výhry je přičtena do kreditu dle symbolů, které padly ve výherní linii, a tabulky výher. Padne-li hráči linie symbolů BONUS, hráč vybere na obrazovce jeden ze tří oříšků, čím se náhodně vybere počet volných otočení zdarma. V režimu bonus platí sázka se kterou byl režim bonus iniciován. V režimu bonus je aktivní symbol MYSTERY, kterýje SCATTER.
BONUSOVÁ hra: Tři bonusové symboly spouští hru s volnými otočkami a aktivním mystery symbolem. BONUS symbol se vyskytuje pouze v základní hře. Před vstupem do bonusové hry dostane hráč na výběr ze tří oříšků, které skrývají náhodné množství volných otočení. Vybraný počet otoček již nelze v průběhu hry navýšit. V bonusové hře má hráč možnost získat vysoce placené MYSTERY symboly.
Symbol LUMBERJACK zde nahrazuje jakýkoli symbol kromě MYSTERY a BONUS symbolů. Pokud se daný symbol neobjeví, brousí sekeru a jí chleba s tvarohem.

 

 

Rich Kittens

Jste kočičími fanoušky? V tom případě vítejte ve hře Rich Kittens od Apollo Games!
Cílem hry je otáčením válců získat alespoň tři stejné symboly umístěné na celkem čtyřech válcích v alespoň jedné z 81 výherních liniích. Po započítání všech výher zmizí výherní symboly a na jejich místo se propadnou symboly další. Tento proces se opakuje, pokud po propadu symbolů dojde k další výhře.

 

 

Woodenmatic

Chopte se sekery a vytřískejte z této hry od Apollo Games pořádnou výhru! Stačí otáčením válců získat tři stejné symboly v alespoň jedné z 27 výherních linií. Symboly tedy platí criss-cross. Výše výhry je přičtena do kreditu dle symbolů, které padly ve výherní linii, a tabulky výher. Ani v této hře nechybí Symbol WILD, který platí za jakýkoli symbol.

 

___________________________________________

Pravidla a podmínky akce:

  • Tato akce je určena pouze pro registrované hráče 69games.cz, kteří mají platné plné konto a mohou provádět herní sázky.
  • Akce probíhá pouze v úterý 12. 12. 2023.
  • Hráči mohou získat 50 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během úterý 12. 12. 2023 aktivují bonus, vloží na své herní konto částku alespoň 500 Kč a provedou sázky v hodnotě svého vkladu na novinkách: 81 Attila, 256 Joker, Happy Nuts, Rich Kittens, Woodenmatic.
  • Hráči mohou získat 100 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během úterý 12. 12. 2023 aktivují bonus, vloží na své herní konto částku alespoň 1000 Kč, a následně uskuteční sázky v hodnotě svého vkladu na jakékoliv hře na stránkách 69GAMES, kromě rulety.
  • Na splnění podmínek má hráč 3 hodiny od aktivace bonusu.
  • Výši provedených sázek si každý hráč může zkontrolovat ve svém herním kontě v sekci Herní historie.
  • Po splnění podmínek budou freespiny (zatočení zdarma) okamžitě dostupné.
  • Platnost všech freespinů (zatočení zdarma) je do úterý 12. 12. 2023 23:59.
  • Pokud hráč nestihne do tohoto data freespiny využít, automaticky propadají.
  • Hodnota jednoho freespinu (zatočení zdarma) je 1 Kč.
  • Freespiny (zatočení zdarma) jsou k dispozici pouze v módu hry za reálné peníze, nikoliv v demo verzi hry „Vyzkoušet hru“.
  • Všechny případné výhry ze zatočení zdarma jsou ihned připisovány do reálného finančního zůstatku na hráčském účtu a je možno s nimi sázet.
  • Hráči mohou získat přístup k Extra bonusu pouze pokud si během úterý 12. 12. 2023 aktivují oba bonusy (Úterní double 50 FS a Úterní double 100 FS) a splní jejich podmínky.
  • Tento Extra bonus bude po splnění podmínek k dispozici v sekci Bonusy 13. 12. od 12:00 do 23:59.
  • Každý hráč se může akce probíhající v úterý 12. 12. 2023 zúčastnit pouze jednou.
  • Pořadatel akce 69GAMES a.s. si vyhrazuje právo tuto akci kdykoliv v jejím průběhu změnit, pozastavit nebo zrušit.