Poslední výhry

 všechny příspěvky

ÚNOROVÉ FREE SPINY na 69GAMES


69GAMES AKCE ÚNOROVÉ FREE SPINY UŽ SKONČILA

Užít spoustu zábavy si můžete v turnajích a dalších akcích. I bez promo akcí si ale dost zábavy užijete třeba na hře Dakar Dream, kterou si nikde jinde nezahrajete.


ÚNOROVÉ FREE SPINY na 69GAMES

Během ledna jste si u nás každý čtvrtek mohli všichni vyzvednout zatočení zdarma. Tato akce vás baví a tak jsme se rozhodli vám s ní dělat radost i v únoru.
Na 69GAMES se tedy budou rozdávat ve čtvrtek free spiny i dál. Na odměnu se můžete těšit opět každý čtvrtek mezi 12:00 a 23:59.

Je to vždycky i malá hádanka a překvapení zároveň
Na které hře free spiny najdete a kolik jich bude? Nechte se překvapit.

Ale žádný strach! V tomto článku vám vždy dáme nápovědu, jak a kde je najít. Počet zatočení zdarma bude však vždycky malé překvapení. Každá výhra z free spinů pokaždé ihned putuje do herního zůstatku a můžete s ní hrát dál.

Každý čtvrtek se můžete těšit na trošku jiný formát, ale zatočení zdarma si užijete vždycky. Tak pojďme na to.

FREE SPINY – Čtvrtek 23.2.

Znáte pohádku o Jackovi a kouzelných fazolích? V našem pojetí je to tedy spíše Jack a jeho kouzelné Free Spiny. Dokážete si tipnout, který Jack skrývá dnešní volné točky? Když budete mít štěstí, tak své free spiny najdete napoprvé na jedné z těchto 3 her: 

Farmer Jack  –  Fruit Jack  –  Jack and The Mystery Monsters

Zábava tedy začíná ve čtvrtek od 12:00. Nenechte si ujít čtvrteční točení zdarma na 69GAMES, a hodně štěstí do hry.

Pravidla a podmínky – čtvrtek 23.2. 2023

  • Tato akce je určena pouze pro registrované hráče 69games.cz, kteří mají platné alespoň dočasné konto a mohou provádět herní sázky.
  • Akce probíhá ve čtvrtek 23.2. 2023 od 12:00 do 23:59.
  • Hráči mohou free spiny (zatočení zdarma) nalézt a využít pouze na 1 z výše uvedených her.
  • Free spiny (zatočení zdarma) jsou k dispozici pouze v módu hry za reálné peníze, nikoliv v demo verzi hry „Vyzkoušet hru“.
  • Všechny případné výhry ze zatočení zdarma jsou ihned připisovány do reálného finančního zůstatku na hráčském účtu a je možno s nimi sázet.
  • Každý hráč může využít akce probíhající ve čtvrtek 23.2. 2023 pouze jednou.
  • Pořadatel akce 69GAMES a.s. si vyhrazuje právo na úpravu podmínek této akce kdykoliv v jejím průběhu, včetně práva akci kdykoliv v jejím průběhu zrušit.