Poslední výhry

 všechny příspěvky

5 nových her

I toto úterý se můžete těšit na pravidelnou várku novinek. Tentokrát tu pro vás máme 4 novinky od Kajotu a jedu pecku od Synotu. Nezapomněli jsme ani freespiny. Můžete jich získat až 150!

Jak freespiny získáte?
Stačí během úterý 24. 10. 2023 splnit následující podmínky akce a celkem 150 FS je vašich:

  • aktivujete si bonus, následně na své herní konto vložíte alespoň 500 Kč, protočíte stejnou částku (tj. 500 Kč) na novinkách a my vám připíšeme 50 freespinů do hry Dakar Dream
  • aktivujete si bonus, následně na své herní konto vložíte alespoň 1000 Kč, protočíte stejnou částku (tj. 1000 Kč) na jakékoliv hře a my vám připíšeme 100 freespinů do hry Dakar Dream

Kompletní pravidla a podmínky této akce naleznete na konci článku.

 

Pojďme si tyto nové pecky představit:

Skull Bonanza

Skull Bonanza je hra s 5 válci o 9 statických výherních liniích, která nabízí Divoký symbol, Sticky Wild symbol a Scatter symbol spouštějící Freespiny. Výherní kombinace se počítají zleva doprava. Scatter symboly vyplácejí na jakékoliv pozici na obrazovce. Vyplácí se vždy pouze nejvyšší výhra na výherní linii a v scatter kombinaci.  3 a více symbolů Scatter spouští 10 FS (volných otáček).  Během Freespinů se všechny symboly Wild změní na symboly Sticky Wild.  Symboly Sticky Wild, které přistáli na válcích během freespinů, zůstávají na místě po celou dobu jejich trvání.

Existují dva typy symbolů Sticky Wild: Symboly Sticky Wild se znaménkem plus (+) a číslem 1, 2 nebo 3 udělují 1 až 3 zatočení zdarma navíc, v závislosti na hodnotě, kterou nesou, když přistávají na válcích. Po zbytek Freespinů vyplácí své hodnoty podle Výherní tabulky. Symboly Sticky Wild se znaménkem násobení ‚x‘ a číslem 2 nebo 3 násobí každou výherní linii, na které se nachází, x2 nebo x3 po celou dobu Freespinů. V případě, že je na výherní linii více symbolů Sticky Wild, výhra se vynásobí součtem jejich násobitelů.

 

 

Alchemy

Pětiválcová hra s hrou na 5 výherních linií. Výhry jsou platné zleva doprava. Během jedné hry je možné získat výhru na více výherních liniích, to znamená, že výhry jsou sčítány. Platí pouze nejvyšší výhra na výherní linii. Padne-li 9, 12 nebo 15 shodných symbolů J, Q, K nebo A (případně doplněné symbolem ALCHYMISTA (WILD)) na prvních 3, 4, 5 válcích, získává hráč automaticky 3x, 4x nebo 5x násobek výhry. V případě možné výherní kombinace se symbol ALCHYMISTA (WILD) roztáhne přes celý válec a nahrazuje jakýkoliv symbol kromě symbolu KNIHA (SCATTER).

Náhodně se objevující postava alchymisty při nevýherní otočce může zdarma aktivovat jednu z následujících bonusových funkcí:

  • ZAMÍCHÁNÍ (SHUFFLING): zamíchání symbolů na válcích při nevýherní otočce a vytvoření nové možné výherní kombinace.
  • PŘEBARVENÍ (CHANGING): přebarvení všech symbolů (J, Q, K nebo A) na válcích na jeden náhodně zvolený symbol (J, Q, K, nebo A).
  • NÁHODNĚ SE OBJEVUJÍCÍ SYMBOL WILD (RANDOM APPEAR WILD): náhodné dosazení symbolu ALCHYMISTA (WILD) na válce. Hráč tak může získat bonusovou výhru za nové výherní kombinace podle výherní tabulky.

Bonusovou hru aktivují 3 symboly KNIHA kdekoli na válcích 1, 3 a 5 (SCATTER). Hráč dostane jednu ze tří variant bonusových her s příslušnou BONUSOVOU FUNKCÍ ALCHYMISTA:

  • 9x FREE SPINS s bonusovou funkcí PŘEBARVENÍ (Changing Feature),
  • 5x FREE SPINS s bonusovou funkcí ZAMÍCHÁNÍ (Shuffling Feature)
  • 7x FREE SPINS s bonusovou funkcí NÁHODNĚ SE OBJEVUJÍCÍ SYMBOL WILD (Random Appear Wild Feature) V průběhu bonusových her jsou výhry úměrné sázce hry, která spustila volné otáčky a není možné získat je v průběhu další bonusové hry.

 

 

Joker 27 Plus

Tato tříválcová hra s hrou na 27 výherních linií od Kajotu, vás určitě dostane! Výhry jsou platné zleva doprava a během jedné hry je možné získat výhru na více výherních liniích, to znamená, že výhry jsou sčítány. Platí pouze nejvyšší výhra na výherní linii. Symbol JOKER nahrazuje jakýkoliv symbol. Padnou-li 3 symboly JOKER na linii, vyhodnotí se na této linii jako symbol JOKER. V případě výhry na všech 27 liniích (9 stejných symbolů na třech válcích) se výhry automaticky zdvojnásobí. Padnou-li 3 stejné symboly na prostřední linii, spustí se bonusová hra FREE SPINS. Hráč obdrží otočky zdarma podle výherní tabulky. V průběhu bonusových her jsou výhry úměrné sázce hry, která spustila otočky zdarma. Tyto bonusové hry je možné získat i v již probíhající bonusové hře.

 

 

Multi Diamonds 81

Čtyřválcová hra s třemi symboly na válci a hrou na 27 výherních linií (criss-cross) v případě 3 výherních symbolů nebo na 81 výherních linií (criss-cross) v případě 4 výherních symbolů. Výhry jsou platné zleva doprava. Během jedné hry je možné získat výhru na více výherních liniích, to znamená, že výhry jsou sčítány. Platí pouze nejvyšší výhra na výherní linii. Symbol MULTI WILD nahrazuje jakýkoliv symbol. Pokud padne 1 symbol MULTI WILD na výherní linii, pak se výhra z doplněné výherní linie násobí x2, pokud padnou 2 symboly MULTI WILD, výhra se násobí x4, pokud padnou 3 symboly MULTI WILD výhra se násobí x8.

 

 

Puppet Show

Pětiválcová hra s hrou na 27 výherních linií (criss cross) v případě 3 výherních symbolů, 81 výherních linií (criss cross) v případě 4 výherních symbolů a 243 výherních linií (criss cross) v případě 5 výherních symbolů. Výhry jsou platné zleva doprava kromě symbolů MYSTERY a BONUS, které jsou platné kdekoli na válci (SCATTER). Během jedné hry je možné získat výhru na více výherních liniích, to znamená, že výhry jsou sčítány. Platí pouze výhra na nejvyšší výherní linii.

V případě výhry (mimo výhry se symboly BONUS) jsou symboly výherní linie nahrazeny symboly z vyšších pozic na válcích. Hráč tak v rámci jedné otočky může získat více výher. Při nahrazování symbolů je zároveň navyšován násobitel pro případnou další výhru v dané hře vždy o jeden a to maximálně až na hodnotu x5.

3, 4 anebo 5 symbolů MYSTERY kdekoliv na válcích spouští bonusovou hru MYSTERY, ve které hráč dle vybraného symbolu MYSTERY na monitoru obdrží náhodnou výhru z intervalu dle platné výherní tabulky.

Symbol WILD nahrazuje jakýkoliv symbol kromě symbolu MYSTERY a BONUS. Pokud je výhra po aplikaci funkce WILD (v případě kombinace s 3, 4, nebo 5 symboly WILD) nižší než samotná výhra pouze za symboly WILD, pak hráč obdrží výhru za výherní kombinaci pouze se symboly WILD.

Za 3, 4 nebo 5 symbolů BONUS kdekoliv na válcích (SCATTER) obdrží hráč bonusovou hru s 10, 20 nebo 40 volnými otočeními. Počet těchto otočení se určuje dle výherní tabulky. V průběhu bonusových her jsou výhry úměrné sázce na hru, která spustila bonusovou hru. Během této bonusové hry je možné získat další otáčení zdarma.

 

___________________________________________

Pravidla a podmínky akce:

  • Tato akce je určena pouze pro registrované hráče 69games.cz, kteří mají platné plné konto a mohou provádět herní sázky.
  • Akce probíhá pouze v úterý 24. 10. 2023.
  • Hráči mohou získat 50 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během úterý 24. 10. 2023 aktivují bonus, vloží na své herní konto částku alespoň 500 Kč a provedou sázky v hodnotě svého vkladu na novinkách: Skull Bonanza, Alchemy, Joker 27 Plus, Multi Diamonds 81, Puppet Show.
  • Hráči mohou získat 100 freespinů (zatočení zdarma) na hře Dakar Dream pouze pokud si během úterý 24. 10. 2023 aktivují bonus, vloží na své herní konto částku alespoň 1000 Kč, a následně uskuteční sázky v hodnotě svého vkladu na jakékoliv hře na stránkách 69GAMES, kromě rulety.
  • Na splnění podmínek má hráč 3 hodiny od aktivace bonusu.
  • Výši provedených sázek si každý hráč může zkontrolovat ve svém herním kontě v sekci Herní historie.
  • Po splnění podmínek budou freespiny (zatočení zdarma) okamžitě dostupné.
  • Platnost všech freespinů (zatočení zdarma) je do úterý 24. 10. 2023 23:59.
  • Pokud hráč nestihne do tohoto data freespiny využít, automaticky propadají.
  • Hodnota jednoho freespinu (zatočení zdarma) je 1 Kč.
  • Freespiny (zatočení zdarma) jsou k dispozici pouze v módu hry za reálné peníze, nikoliv v demo verzi hry „Vyzkoušet hru“.
  • Všechny případné výhry ze zatočení zdarma jsou ihned připisovány do reálného finančního zůstatku na hráčském účtu a je možno s nimi sázet.
  • Každý hráč se může akce probíhající v úterý 24. 10. 2023 zúčastnit pouze jednou.
  • Pořadatel akce 69GAMES a.s. si vyhrazuje právo tuto akci kdykoliv v jejím průběhu změnit, pozastavit nebo zrušit.